Održan tradicionalni Božićni malonogometni turnir

IMG 9551 resize

U dvorani Vijuš održao se tradicionalni 25. Božićni malonogometni turnir u organizaciji MNK Brod 035. Prijavljene ekipe igrale su u osam starosnih skupina, a ukupni nagradni fond iznosio je 85 000 kuna. Pobjednik u kategoriji seniora osvojio je nagradu vrijednu čak 50 000 kuna. Osim toga, dio sredstava koji su se prikupili od prodaje ulaznica bit će doniran Odjelu onkologije Opće bolnice „Dr. Josip Benčević“ te udruzi „Obiteljski koordinator – udruga za ranu intervenciju u djetinjstvu“ , Slavonski Brod. Za posjetitelje je bila organizirana i bogata tombola, a troje najsretnijih osvojilo je vrijedne nagrade. 

Ekipa MONIKA I MADEX D.O.O. po drugi puta osvojila je naslov u kategoriji seniora i bogatu nagradu. U kategoriji veterana naslov je osvojila ekipa Taxi Brod.  Individualne nagrade u kategoriji veterana osvojili su Zvonko Ćorluka (Taxi Brod) za najboljeg vratara, Davor Tomakić (CB Stars) za najboljeg strijelca te Berislav Brnjić (Taxi Brod) za najboljeg igrača. U kategoriji seniora individualne nagrade dobili su Darko Milanović Deko (Monika i Madex d.o.o.) za najboljeg vratara, Josip Jurić (Elbi Uniqua) za najboljeg strijelca i Srđan Ivanković (Monika i Madex d.o.o.) za najboljeg igrača. 

Gradonačelnik Mirko Duspara podijelio je nagrade ekipama koje su osvojile prva tri mjesta te individualne nagrade za igrače. 

Čestitamo pobjednicima, ali i svim ekipama koje su sudjelovale na turniru!

PLAĆANJE GRADSKIH RAČUNA BEZ NAKNADE

U poslovnicama Gradske blagajne mogu se platiti i svi ostali računi uz naknadu od 2,00 kune po uplatnici. Radno vrijeme Gradskih blagajni:

  • Trg Ivane Brlić-Mažuranić 7a (Korzo) Ponedjeljak - Petak 07:30-13:00, te od 14:00 do 18:30 sati, Subota 08:00-13:00
  • Horvatova (Tržnica) Ponedjeljak - Subota 07:00-13:00
Nalazite se ovdje: Naslovnica Ostale vijesti Održan tradicionalni Božićni malonogometni turnir

Podaci o predmetu u digitalnoj pisarnici

Status vašeg predmeta možete provjeriti unosom korisničkog pina (koji ste dobili u pisarnici Gradske uprave) na sljedeći način:

E-mail:
Ova e-mail adresa je zaštićena od spambota. Potrebno je omogućiti JavaScript da je vidite.


Upute:
U polje Subject/Predmet unesite korisnički pin. Područje za sadržaj ostavite prazno.