Djed Božićnjak razveselio najmlađe Brođane

IMG 9539 resize

Grad Slavonski Brod poziva sve ljubitelje Ivaninih bajki iz cijele Hrvatske da posjete Slavonski Brod te uživaju u nezaboravnom Adventu iz davnina koji traje sve do 29. prosinca. I ovog vikenda posjetitelje su uživali u zanimljivim sadržajima te u jedinstvenoj blagdanskoj atmosferi. 

U petak je na Korzu nastupio Tamburaški sastav "Behar", a u subotu je Klizački klub Medo izveo predstavu na ledu, nakon čega je u 20 sati organiziran koncert benda "Last Minute Duo". U prostoru Tvrđave u 16 sati došao je Djed Božićnjak u kočiji darivati okupljene mališane poklonima. Uz poklone, najmlađi Brođani i njihovi roditelji mogli su se okrijepiti toplom čokoladom i fritulama. Nakon toga, na Korzu je nastupio vokalni sastav "Ad astra". Večer će završiti koncertom istaknute klape "Cambi" koja će posjetitelje zabavljati od 19 sati. 

Ovogodišnji Advent iz davnina inspiriran je likovima iz bajki Ivane Brlić Mažuranić, a osim na bogatom programu posjetitelji se mogu zabaviti i na klizalištima u Tvrđavi i na glavnom gradskom trgu. 

Detaljan program Adventa iz davnina možete provjeriti na idućim poveznicama: 

Program Advent iz davnina (pdf)

Program Advent iz davnina u Tvrđavi (pdf)

Pratite nas i na društvenim mrežama: Facebook i Instagram

PLAĆANJE GRADSKIH RAČUNA BEZ NAKNADE

U poslovnicama Gradske blagajne mogu se platiti i svi ostali računi uz naknadu od 2,00 kune po uplatnici. Radno vrijeme Gradskih blagajni:

  • Trg Ivane Brlić-Mažuranić 7a (Korzo) Ponedjeljak - Petak 07:30-13:00, te od 14:00 do 18:30 sati, Subota 08:00-13:00
  • Horvatova (Tržnica) Ponedjeljak - Subota 07:00-13:00
Nalazite se ovdje: Naslovnica Ostale vijesti Djed Božićnjak razveselio najmlađe Brođane

Podaci o predmetu u digitalnoj pisarnici

Status vašeg predmeta možete provjeriti unosom korisničkog pina (koji ste dobili u pisarnici Gradske uprave) na sljedeći način:

E-mail:
Ova e-mail adresa je zaštićena od spambota. Potrebno je omogućiti JavaScript da je vidite.


Upute:
U polje Subject/Predmet unesite korisnički pin. Područje za sadržaj ostavite prazno.