Klapa Cambi i Djed božićnjak na Adventu iz davnina

Grad Slavonski Brod poziva sve ljubitelje Ivaninih bajki iz cijele Hrvatske da posjete Slavonski Brod te uživaju u nezaboravnom Adventu iz davnina koji traje sve do 29. prosinca. Napominjemo kako i ovog vikenda posjetitelje očekuju zanimljivi sadržaji te jedinstvena blagdanska atmosfera, kao i brojna iznenađenja. 

Tako nas večeras u 19 sati na Korzu očekuje nastup Tamburaškog sastava "Behar". U subotu u 18,30 sati Klizački klub Medo izvest će predstavu na ledu, nakon čega je u 20 sati organiziran koncert benda "Last Minute Duo". U nedjelju sve posjetitelje očekuje poseban program. Naime, u prostoru Tvrđave od 16 sati Djed Božićnjak će darivati mališane poklonima, dok će na Korzu u 17:30 sati nastupiti vokalni sastav "Ad astra". Večer će završiti koncertom istaknute klape "Cambi" koja će posjetitelje zabavljati od 19 sati. 

Ovogodišnji Advent iz davnina inspiriran je likovima iz bajki Ivane Brlić Mažuranić, a osim na bogatom programu posjetitelji se mogu zabaviti i na klizalištima u Tvrđavi i na glavnom gradskom trgu. 

Detaljan program Adventa iz davnina možete provjeriti na idućim poveznicama: 

Program Advent iz davnina (pdf)

Program Advent iz davnina u Tvrđavi (pdf)

Pratite nas i na društvenim mrežama: Facebook i Instagram

PLAĆANJE GRADSKIH RAČUNA BEZ NAKNADE

U poslovnicama Gradske blagajne mogu se platiti i svi ostali računi uz naknadu od 2,00 kune po uplatnici. Radno vrijeme Gradskih blagajni:

  • Trg Ivane Brlić-Mažuranić 7a (Korzo) Ponedjeljak - Petak 07:30-13:00, te od 14:00 do 18:30 sati, Subota 08:00-13:00
  • Horvatova (Tržnica) Ponedjeljak - Subota 07:00-13:00
Nalazite se ovdje: Naslovnica Ostale vijesti Klapa Cambi i Djed božićnjak na Adventu iz davnina

Podaci o predmetu u digitalnoj pisarnici

Status vašeg predmeta možete provjeriti unosom korisničkog pina (koji ste dobili u pisarnici Gradske uprave) na sljedeći način:

E-mail:
Ova e-mail adresa je zaštićena od spambota. Potrebno je omogućiti JavaScript da je vidite.


Upute:
U polje Subject/Predmet unesite korisnički pin. Područje za sadržaj ostavite prazno.