Otvoren novi Obiteljski centar Đakovačko-osječke nadbiskupije

IMG 9072 resize

Jučer je otvoren i blagoslovljen novi Obiteljski centar Đakovačko-osječke nadbiskupije. Naime, u novom Obiteljskom centru i dalje će djelovati već postojeće ustanove Bračno i obiteljsko savjetovalište, Savjetovalište za žrtve obiteljskog nasilja te Centar za hagioterapiju Zajednice Molitva i Riječ. 

Đakovačko-osječka nadbiskupija na ovaj način otvara jedinstveno mjesto podrške svim osobama u potrebi, parovima, djeci, mladima te različitim skupinama u vidu duhovne i psihosocijalne pomoći. Ivana Stvorić, doc. dr. sc. Josip Bošnjaković i Bosiljka Škvorčević uvodno su pozdravili sve okupljene te predstavili dosadašnje djelovanje. Službu Riječi uz blagoslov održao je mons. dr. Đuro Hranić, nadiskup Đakovačko-osječke nadbiskupije.

Grad Slavonski Brod je od samih početaka rada Centra za hagioterapiju i Savjetovališta za žrtve nasilja u obitelji prepoznao njihovu vrijednost te potrebu za lokalnu zajednicu. Važno je naglasiti da je Grad pružao podršku dodjelom prostora, pomoć pri adaptaciji prostora te financiranjem programa.

 

PLAĆANJE GRADSKIH RAČUNA BEZ NAKNADE

U poslovnicama Gradske blagajne mogu se platiti i svi ostali računi uz naknadu od 2,00 kune po uplatnici. Radno vrijeme Gradskih blagajni:

  • Trg Ivane Brlić-Mažuranić 7a (Korzo) Ponedjeljak - Petak 07:30-13:00, te od 14:00 do 18:30 sati, Subota 08:00-13:00
  • Horvatova (Tržnica) Ponedjeljak - Subota 07:00-13:00
Nalazite se ovdje: Naslovnica Ostale vijesti Otvoren novi Obiteljski centar Đakovačko-osječke nadbiskupije

Podaci o predmetu u digitalnoj pisarnici

Status vašeg predmeta možete provjeriti unosom korisničkog pina (koji ste dobili u pisarnici Gradske uprave) na sljedeći način:

E-mail:
Ova e-mail adresa je zaštićena od spambota. Potrebno je omogućiti JavaScript da je vidite.


Upute:
U polje Subject/Predmet unesite korisnički pin. Područje za sadržaj ostavite prazno.