Službeno otvoren 24. Katarinski sajam

IMG 9825 resize

Katarinski sajam je kroz godine izrastao u prepoznatljiv simbol grada Slavonskog Broda. Ove godine održava se po 24. put, a danas je službeno otvorio svoja vrata građanima.

Kao i ranijih godina, uz ponudu oko 250 izlagača posjetitelji će tijekom četiri sajamska dana moći uživati i u bogatom kulturno-umjetničkom programu i dječjim predstavama, a najmlađi će se upoznati s tradicijom sajma kroz Dječji Katarinski sajam u čijoj organizaciji sudjeluju brodski dječji vrtići. I ove godine u sklopu programa sajma održava se Gastro manifestacija „Kuhajmo slavonski“ na kojoj će se pripremati tradicionalna slavonska jela uz mogućnost degustacije za sve posjetitelje.

U sklopu 24. Katarinskog sajma organiziran je  i 5. Brodski festival piva, a organizatori su i ove godine osigurali grijani šator u kojemu će biti postavljena pozornica i ozvučenje za brojne zabavne programe. 

Više detalja o bogatom programu možete pronaći na slijedećoj poveznici.

Prilikom današnjeg svečanog otvorenja Katarinskog sajma gradonačelnik Mirko Duspara se posebno zahvalio svim izlagačima jer su upravo oni najzaslužniji što Katarinski sajam ne samo da je održao svoju tradiciju, nego i iz godine u godinu bilježi sve bogatiju ponudu i sve veću posjećenost. Gradonačelnik je zahvalio i svima koji sudjeluju u njegovom bogatom kulturno-zabavnom programu, što čini sajam još sadržajnijim te svima koji su na bilo koji način doprinijeli još boljoj organizaciji sajma te na taj način omogućili da on danas zaista postane sinonim uspješne suradnje i zaista neizostavno događanje.

U sklopu današnjeg programa otvorenja dodijeljene su i nagrade najljepše uređenim štandovima na sajmu. U kategoriji udruga i ustanova nagradu je dobio štand Kuće sretnih ciglica. U kategoriji poduzeća nagradu je dobila tvrtka Sigmat, a u kategoriji obrta, obiteljsko poljoprivrednog gospodarstva i domaće radinosti obrt Išler. 

PLAĆANJE GRADSKIH RAČUNA BEZ NAKNADE

U poslovnicama Gradske blagajne mogu se platiti i svi ostali računi uz naknadu od 2,00 kune po uplatnici. Radno vrijeme Gradskih blagajni:

  • Trg Ivane Brlić-Mažuranić 7a (Korzo) Ponedjeljak - Petak 07:30-13:00, te od 14:00 do 18:30 sati, Subota 08:00-13:00
  • Horvatova (Tržnica) Ponedjeljak - Subota 07:00-13:00
Nalazite se ovdje: Naslovnica Ostale vijesti Službeno otvoren 24. Katarinski sajam

Podaci o predmetu u digitalnoj pisarnici

Status vašeg predmeta možete provjeriti unosom korisničkog pina (koji ste dobili u pisarnici Gradske uprave) na sljedeći način:

E-mail:
Ova e-mail adresa je zaštićena od spambota. Potrebno je omogućiti JavaScript da je vidite.


Upute:
U polje Subject/Predmet unesite korisnički pin. Područje za sadržaj ostavite prazno.