U četvrtak svoja vrata otvara 24. Katarinski sajam

Objavljeno: 18. studenoga 2019.

katarinski banner

 

Katarinski sajam je sajam međunarodnog karaktera koji svake godine privlači sve više izlagača i posjetitelja. Sajam je jedinstvena prilika obrtnicima i poduzetnicima za predstavljanje i promociju ideja, proizvoda i usluga. Ove se godine održava po 24. put, a svoja vrata građanima otvara u četvrtak 21. studenog 2019. 

Kao i ranijih godina, uz ponudu brojnih izlagača posjetitelji će tijekom četiri sajamska dana moći uživati i u bogatom kulturno-umjetničkom programu i dječjim predstavama, a najmlađi će se upoznati s tradicijom sajma kroz Dječji Katarinski sajam u čijoj organizaciji sudjeluju brodski dječji vrtići. I ove se godine u sklopu programa sajma održava Gastro manifestacija „Kuhajmo slavonski“ na kojoj će se pripremati tradicionalna slavonska jela uz mogućnost degustacije za sve posjetitelje.

U sklopu 24. Katarinskog sajma bit će organiziran i 5. Brodski festival piva, a organizatori su i ove godine osigurali grijani šator u kojemu će biti postavljena pozornica i ozvučenje za brojne zabavne programe.

Više detalja o bogatom programu možete pronaći na slijedećoj poveznici.

Također, organiziran je i turistički vlak, a HŽ svim putnicima posjetiteljima odobrava popust u visini od 40% od redovne prijevozne cijene u 1. i 2. razredu svih vrsta vlakova. Popust se koristi za kupnju povratnih karata na udaljenostima većim od 25 kilometara.