Akcija kolektivne sadnje drveća "Zasadi drvo ne budi panj" i u našem gradu

e3a15b3029b5c603c6e14e5e1691d93a XL

Grad Slavonski Brod podržao je akciju kolektivne sadnje drveća "Zasadi drvo ne budi panj" koja se održava od 25. do 27. listopada, a akcija će se provoditi na Poloju. 

Gradska uprava u suradnji s TD „Komunalac“ kontinuirano radi na ozelenjivanju grada te redovito organizira akcije ozelenjivanja gradskih ulica, trgova i zelenih površina u sklopu kojih je, u samo posljednjih šest godina, na području čitavog grada zasađeno oko 8,000 novih sadnica.

Naime, Grad Slavonski Brod čini sve kako bi se smanjilo zagađenje i kako bi se podigla svijest o važnosti zaštite okoliša te svojim primjerom potiče građane da čine isto, a Grad i TD „Komunalac“ će i u budućnosti nastaviti sa sličnim akcijama kojima je cilj učiniti Slavonski Brod još uređenijim i „zelenijim“ gradom. Napominjemo kako je izrazito važno i korisno podizati svijest građana o važnosti ovakvih akcija kako se ne bi uništavala novo posađena stabla i kako bi čuvali okoliš u gradu. Isto tako, pozivamo građane da se pridruže i našim akcijama ozelenjivanja koje se provode u za to prikladno godišnje doba, u skladu s vremenskim prilikama.

Još jednom, pozivamo građane da se odazovu ovoj nacionalnoj akciji te da se uključe u borbu protiv deforestacije.

PLAĆANJE GRADSKIH RAČUNA BEZ NAKNADE

U poslovnicama Gradske blagajne mogu se platiti i svi ostali računi uz naknadu od 2,00 kune po uplatnici. Radno vrijeme Gradskih blagajni:

  • Trg Ivane Brlić-Mažuranić 7a (Korzo) Ponedjeljak - Petak 07:30-13:00, te od 14:00 do 18:30 sati, Subota 08:00-13:00
  • Horvatova (Tržnica) Ponedjeljak - Subota 07:00-13:00
Nalazite se ovdje: Naslovnica Ostale vijesti Akcija kolektivne sadnje drveća "Zasadi drvo ne budi panj" i u našem gradu

Podaci o predmetu u digitalnoj pisarnici

Status vašeg predmeta možete provjeriti unosom korisničkog pina (koji ste dobili u pisarnici Gradske uprave) na sljedeći način:

E-mail:
Ova e-mail adresa je zaštićena od spambota. Potrebno je omogućiti JavaScript da je vidite.


Upute:
U polje Subject/Predmet unesite korisnički pin. Područje za sadržaj ostavite prazno.