Otvorenje 51. savjetovanja Hrvatskog arhivističkog društva

DSC 5784 resize

Državni arhiv u Slavonskom Brodu domaćin je 51. savjetovanja Hrvatskog arhivističkog društva koje se održava u Slavonskom Brodu od 23. do 25. listopada 2019. godine. Organizator savjetovanja je Hrvatsko arhivističko društvo.

Tema ovogodišnjeg savjetovanja je Upravljanje elektroničkim gradivom i suvremena praksa i na njemu sudjeluje oko 220 arhivskih djelatnika, brojni predstavnici stvaratelja arhivskog gradiva i sponzora iz Hrvatske, Srbije, Bosne i Hercegovine i Slovenije.

Zamjenik gradonačelnika Hrvoje Andrić pozdravio je sve nazočne, čestitavši Državnom arhivu u Slavonskom Brodu 60 godišnjicu rada, izražavajući zadovoljstvo što je Slavonski Brod ove godine domaćin nacionalnog savjetovanja arhivista. Zamjenik gradonačelnika podsjetio je na značaj brodskog arhiva  za grad Slavonski Brod i Brodsko-posavsku županiju kao i vrijednu ulogu ravnatelja Ivana Medveda u razvoju arhiva te je pozvao arhiviste da češće dolaze u Slavonski Brod. Isto tako, Slavonski Brod je i 2010. godine bio domaćin savjetovanja hrvatskih arhivista.

PLAĆANJE GRADSKIH RAČUNA BEZ NAKNADE

U poslovnicama Gradske blagajne mogu se platiti i svi ostali računi uz naknadu od 2,00 kune po uplatnici. Radno vrijeme Gradskih blagajni:

  • Trg Ivane Brlić-Mažuranić 7a (Korzo) Ponedjeljak - Petak 07:30-13:00, te od 14:00 do 18:30 sati, Subota 08:00-13:00
  • Horvatova (Tržnica) Ponedjeljak - Subota 07:00-13:00
Nalazite se ovdje: Naslovnica Ostale vijesti Otvorenje 51. savjetovanja Hrvatskog arhivističkog društva

Podaci o predmetu u digitalnoj pisarnici

Status vašeg predmeta možete provjeriti unosom korisničkog pina (koji ste dobili u pisarnici Gradske uprave) na sljedeći način:

E-mail:
Ova e-mail adresa je zaštićena od spambota. Potrebno je omogućiti JavaScript da je vidite.


Upute:
U polje Subject/Predmet unesite korisnički pin. Područje za sadržaj ostavite prazno.