Javni pozivi i natječaji

Javni poziv studentima za informatičko podučavanje umirovljenika

Grad Slavonski Brod nedavno je krenuo s organizacijom besplatnog informatičkog tečaja za osobe starije od 60 godina. Upravo tim povodom ovim putem pozivamo sve studente koji su zainteresirani za podučavanje umirovljenika osnovama informatike da svoje prijave, kratak životopis s kontakt podacima, dostave na sljedeći e-mail: Ova e-mail adresa je zaštićena od spambota. Potrebno je omogućiti JavaScript da je vidite..

Naime, kroz 10 edukacijskih sati polaznike tečaja će se podučavati o osnovama rada na računalu, pretraživanju i korištenju interneta te primanju i slanju elektroničke pošte. Ugovor sa studentima bit će sklopljen putem Student servisa, a uz tehnička znanja od kandidata se očekuje edukacijska sposobnost te sposobnost za rad sa starijim osobama. Zainteresirani studenti mogu se prijaviti do četvrtka, 30. ožujka 2017. godine. Kratak intervju s odabranim kandidatima predviđen je u petak 31. ožujka 2017. godine, a o točnom terminu svi prijavljeni bit će obaviješteni putem e-maila.

PLAĆANJE GRADSKIH RAČUNA BEZ NAKNADE

U poslovnicama Gradske blagajne mogu se platiti i svi ostali računi uz naknadu od 2,00 kune po uplatnici. Radno vrijeme Gradskih blagajni:

  • Trg Ivane Brlić-Mažuranić 7a (Korzo) Ponedjeljak - Petak 07:30-13:00, te od 14:00 do 18:30 sati, Subota 08:00-13:00
  • Horvatova (Tržnica) Ponedjeljak - Subota 07:00-13:00
Nalazite se ovdje: Naslovnica Javni pozivi i natječaji Javni poziv studentima za informatičko podučavanje umirovljenika