• Ostanite doma

Javni pozivi i natječaji

Javni poziv na uvid u spis predmeta- rekonstrukcija poslovne zgrade na zemljištu k.č.br. 3580/1 k.o. Slavonski Brod

Upravni odjel za graditeljstvo, prostorno uređenje i zaštitu okoliša ovim putem poziva zainteresirane stranke na uvid u spis predmeta u postupku izdavanja građevinske dozvole za rekonstrukciju poslovne zgrade (rekonstrukcija krova i zamjena stolarije), 3. skupine, na zemljištu k.č.br. 3580/1 k.o. Slavonski Brod (Slavonski Brod, Petra Krešimira IV). Uvid u spis predmeta može se izvršiti dana 17.08.2015 u 11:00 sati, u prostorijama ovog Upravnog odjela za graditeljstvo, prostorno uređenje i zaštitu okoliša (soba 32).

Pozivu se može odazvati stranka osobno ili putem svoga opunomoćenika, a na uvid treba donijeti dokaz o svojstvu stranke u postupku. Građevinska dozvola može se izdati i ako se stranka ne odazove ovom pozivu. Stranka koja se odazove pozivu nadležnoga upravnog tijela za uvid, dužna je dokazati da ima svojstvo stranke.

PLAĆANJE GRADSKIH RAČUNA BEZ NAKNADE
U poslovnicama Gradske blagajne mogu se platiti i svi ostali računi uz naknadu od 2,00 kune po uplatnici

Radno vrijeme Gradskih blagajni:
-
Trg Ivane Brlić-Mažuranić 7a (Korzo) Ponedjeljak - Petak  07:30-18:30, Subota  08:00-12:00
- Horvatova (Tržnica) Ponedjeljak - Subota  07:00-13:00

Nalazite se ovdje: Naslovnica Javni pozivi i natječaji Javni poziv na uvid u spis predmeta- rekonstrukcija poslovne zgrade na zemljištu k.č.br. 3580/1 k.o. Slavonski Brod