• Ostanite doma

Odabrani kandidati za pomoćnike u nastavi i stručnog komunikacijskog posrednika u osnovnim školama u Slavonskom Brodu

U okviru projekta „Helping – faza III.“ – projekt pružanja pomoći u nastavi učenicima s teškoćama u razvoju u osnovnim školama u Slavonskom Brodu koji je financiran iz Europskog socijalnog fonda u okviru Operativnog programa Učinkoviti ljudski potencijali 2014.-2020., Prioritetne osi 3. Obrazovanje i cjeloživotno učenje, Investicijskog prioriteta 10.3. Povećanje jednakog pristupa cjeloživotnom učenju za sve dobne skupine u formalnim, neformalnim i informalnim okruženjima, unapređivanje znanja, vještina i kompetencija radne snage te promicanje fleksibilnih načina učenja profesionalnim usmjeravanjem i vrednovanjem stečenih kompetencija, Specifičnog cilja 10.3.1. Omogućavanje boljeg pristupa obrazovanju učenicima u nepovoljnom položaju u predtercijarnom obrazovanju u okviru poziva za dostavu projektnih prijedloga „Osiguravanje pomoćnika u nastavi i stručnih komunikacijskih posrednika učenicima s teškoćama u razvoju u osnovnim i srednjoškolskim odgojno-obrazovnim ustanovama, UP.03.2.1.03“; ugovorno tijelo posredničke razine I je Ministarstvo znanosti i obrazovanja dok funkciju ugovornog tijela posredničke razine II obnaša Agencija za strukovno obrazovanje i obrazovanje odraslih.

Javni poziv za prijavu kandidata za izvršavanje poslova pomoćnika u nastavi i stručnog komunikacijskog posrednika učenicima s teškoćama u razvoju u osnovnim školama u Slavonskom Brodu objavljen je 7. kolovoza 2017. godine na web stranicama Grada Slavonskog Broda te na web stranicama Hrvatskog zavoda za zapošljavanje. Kandidati koji su odabrani za pomoćnike u nastavi i stručnog komunikacijskog posrednika, možete pogledati u priloženoj poveznici.

Rezultati natječaja Helping_faza III

PLAĆANJE GRADSKIH RAČUNA BEZ NAKNADE
U poslovnicama Gradske blagajne mogu se platiti i svi ostali računi uz naknadu od 2,00 kune po uplatnici

Radno vrijeme Gradskih blagajni:
-
Trg Ivane Brlić-Mažuranić 7a (Korzo) Ponedjeljak - Petak  07:30-18:30, Subota  08:00-12:00
- Horvatova (Tržnica) Ponedjeljak - Subota  07:00-13:00

Nalazite se ovdje: Naslovnica Helping Odabrani kandidati za pomoćnike u nastavi i stručnog komunikacijskog posrednika u osnovnim školama u Slavonskom Brodu