Gradski dječji vrtići

Obavijest roditeljima o početku programa umjetničkog, kulturnog i sportskog sadržaja za 2014./2015. pedagošku godinu

Termini roditeljskih sastanaka za program umjetničkog, kulturnog i sportskog sadržaja za 2014./2015. pedagošku godinu i popis polaznika programa umjetničkog, kulturnog i sportskog sadržaja nalaze se u prilogu.

Roditelji koji su podnijeli Zahtjev za upis djeteta u Igraonicu s elementima lego igraonice u vrtiću Radost, zbog slabog odaziva, mogu program igraonice pohađati u vrtiću Kosjenka ili Pčelica.

Roditelji koji su podnijeli Zahtjev za upis djeteta u program Ritmike, zbog slabog odaziva, mogu izabrati sportsku igraonicu ili  Igraonicu s elementima lego igraonice u vrtiću Kosjenka ili Pčelica.

Ravnateljica:
Zorana Butorac, prof.

- Obavijest roditeljima o početku programa umjetničkog, kulturnog i sportskog sadržaja za 2014./2015. pedagošku godinu (pdf)

PLAĆANJE GRADSKIH RAČUNA BEZ NAKNADE

U poslovnicama Gradske blagajne mogu se platiti i svi ostali računi uz naknadu od 2,00 kune po uplatnici. Radno vrijeme Gradskih blagajni:

  • Trg Ivane Brlić-Mažuranić 7a (Korzo) Ponedjeljak - Petak 07:30-13:00, te od 14:00 do 18:30 sati, Subota 08:00-13:00
  • Horvatova (Tržnica) Ponedjeljak - Subota 07:00-13:00
Nalazite se ovdje: Naslovnica Gradski dječji vrtići Obavijest roditeljima o početku programa umjetničkog, kulturnog i sportskog sadržaja za 2014./2015. pedagošku godinu

Podaci o predmetu u digitalnoj pisarnici

Status vašeg predmeta možete provjeriti unosom korisničkog pina (koji ste dobili u pisarnici Gradske uprave) na sljedeći način:

E-mail:
Ova e-mail adresa je zaštićena od spambota. Potrebno je omogućiti JavaScript da je vidite.


Upute:
U polje Subject/Predmet unesite korisnički pin. Područje za sadržaj ostavite prazno.