Ispis
Kategorija: Javni pozivi i natječaji

I.    Pozivaju se vlasnici odnosno korisnici građevina na području grada Slavonskog Broda u kojima se nalazi azbest da dostave podatke o lokacijama, količinama, vrsti i statusu materijala na kojima se nalazi azbest (sukladno članku 30. stavku 1. Pravilnika o građevnom otpadu i otpadu koji sadrži azbest („Narodne novine“ 69/16.).

II.    Prema članku 18. stavku 1. Pravilnika o građevnom otpadu i otpadu koji sadrži azbest („Narodne novine“ 69/16.), vlasnik odnosno korisnik građevine u kojoj se nalazi azbest, dužan je, radi planiranja sustava gospodarenja građevnim otpadom koji sadrži azbest, na poziv jedinice lokalne samouprave, u roku određenom tim pozivom, dostaviti podatke o lokaciji građevine, procjeni količine, vrste i statusu materijala za kojeg je izvjesno da će postati azbestni otpad.

III.    Rok za dostavu podataka: 31. srpnja 2017.g.

IV.    Vlasnici, odnosno korisnici građevina na području grada Slavonskog Broda u kojima se nalazi azbest trebaju ispuniti Obrazac za prijavu koji je sastavni dio ovog javnog poziva. Obrazac se može preuzeti na službenim stranicama Grada Slavonskog Broda.

V.    Ispunjen obrazac dostaviti:
- na e-mail: Ova e-mail adresa je zaštićena od spambota. Potrebno je omogućiti JavaScript da je vidite., ili
- poštom na adresu: Grad Slavonski Brod, Vukovarska 1, 35 000 Slavonski Brod, ili
- osobno donijeti u pisarnicu Grada, adresa: Grad Slavonski Brod, Vukovarska 1, 35 000 Slavonski Brod

Prilog:
- Javni poziv za dostavu podataka o građevinama u kojima se nalazi azbest (pdf)
- Obrazac za prijavu vlasnika/korisnika građevina u kojima se nalazi azbest na području grada Slavonskog Broda (doc)