Objave za medije

Priopćenje za medije – Grad Slavonski Brod uputio dopis predsjedniku Vlade Andreju Plenkoviću u svezi sanacije štete nakon elementarne nepogode izazvane poplavom

 

Grad Slavonski Brod, 24. listopada 2017. uputio je dopis  predsjedniku Vlade Republike Hrvatske, Andreju Plenkoviću, vezano za sanaciju štete od poplave u gradu Slavonskom Brodu na temelju Odluke o proglašenju stanja elementarne nepogode od 19. svibnja 2017. godine. Dakle, Grad je još u svibnju pretrpio veliku štetu od poplave što pokazuje podatak da je na području grada prijavljeno je 23.600.000,00 kuna štete od čega se preko 17.000.000,00 kuna odnosi na komunalnu strukturu.

Grad Slavonski Brod uputio je na što prije te jednako pristupanje rješavanju ovoga problema kao što se to čini i s drugim gradovima i županijama koji su imali stanje elementarne nepogode, odnosno kao što je to učinjeno na primjeru Zadarske županije s čijim je predstavnicima predsjednik Vlade Republike Hrvatske održao sastanak prije dva dana, upravo na temu sanacija šteta od poplave.

PLAĆANJE GRADSKIH RAČUNA BEZ NAKNADE

U poslovnicama Gradske blagajne mogu se platiti i svi ostali računi uz naknadu od 2,00 kune po uplatnici. Radno vrijeme Gradskih blagajni:

  • Trg Ivane Brlić-Mažuranić 7a (Korzo) Ponedjeljak - Petak 07:30-13:00, te od 14:00 do 18:30 sati, Subota 08:00-13:00
  • Horvatova (Tržnica) Ponedjeljak - Subota 07:00-13:00
Nalazite se ovdje: Naslovnica ODNOSI S JAVNOŠĆU Press - Objave za medije Priopćenje za medije – Grad Slavonski Brod uputio dopis predsjedniku Vlade Andreju Plenkoviću u svezi sanacije štete nakon elementarne nepogode izazvane poplavom

Podaci o predmetu u digitalnoj pisarnici

Status vašeg predmeta možete provjeriti unosom korisničkog pina (koji ste dobili u pisarnici Gradske uprave) na sljedeći način:

E-mail:
Ova e-mail adresa je zaštićena od spambota. Potrebno je omogućiti JavaScript da je vidite.


Upute:
U polje Subject/Predmet unesite korisnički pin. Područje za sadržaj ostavite prazno.