Objave za medije

Priopćenje za medije - Nova ljetna sezona na Gradskim bazenima; u subotu 10.lipnja otvorenje vanjskog bazena

Svi posjetitelji gradskog bazenskog kompleksa u Slavonskom Brodu od subote 10. lipnja 2017. mogu uživati i u vanjskom bazenu, čime službeno započinje još jedna ljetna sezona na Gradskim bazenima.

I ove godine organizirani su brojni zabavni i sportsko-rekreacijski programi za sve dobne skupine kupača i kupačica, a predviđeno radno vrijeme bazena je svakim danom u vremenu od 8.00 do 22.00 sata.

Cjenik ulaznica za vanjski bazen isti je kao i prošle godine, što znači da je dnevna ulaznica za odrasle osobe 25 kuna, a za djecu, učenike, studente, umirovljenike, članove HVIDR-e,osobe s invaliditetom i nezaposlene je 15 kuna. Također i ove godine moći će se iznajmiti suncobran i ležaljka po cijeni od samo 5 kuna dnevno.

PLAĆANJE GRADSKIH RAČUNA BEZ NAKNADE

U poslovnicama Gradske blagajne mogu se platiti i svi ostali računi uz naknadu od 2,00 kune po uplatnici. Radno vrijeme Gradskih blagajni:

  • Trg Ivane Brlić-Mažuranić 7a (Korzo) Ponedjeljak - Petak 07:30-13:00, te od 14:00 do 18:30 sati, Subota 08:00-13:00
  • Horvatova (Tržnica) Ponedjeljak - Subota 07:00-13:00
Nalazite se ovdje: Naslovnica ODNOSI S JAVNOŠĆU Press - Objave za medije Priopćenje za medije - Nova ljetna sezona na Gradskim bazenima; u subotu 10.lipnja otvorenje vanjskog bazena

Podaci o predmetu u digitalnoj pisarnici

Status vašeg predmeta možete provjeriti unosom korisničkog pina (koji ste dobili u pisarnici Gradske uprave) na sljedeći način:

E-mail:
Ova e-mail adresa je zaštićena od spambota. Potrebno je omogućiti JavaScript da je vidite.


Upute:
U polje Subject/Predmet unesite korisnički pin. Područje za sadržaj ostavite prazno.