Objave za medije

Novi gradski Dječji vrtić „Tintilinić“ otvorio svoja vrata polaznicima

Polaznici gradskih dječjih vrtića od danas imaju na raspolaganju još jedan moderno uređen prostor za predškolski odgoj. Naime, jutros je svoja vrata polaznicima otvorio novi gradski Dječji vrtić „Tintilinić“ u naselju Zrinski Frankopan.

Ukupna vrijednost ovog projekta, koji je omogućio smještaj za 74 djece na više od 500 kvadratnih metara novog vrtića, je gotovo 4 milijuna kuna. U novom gradskom vrtiću djeci su na raspolaganju tri prostorije za boravak namijenjene različitim dobnim skupinama polaznika, sportska dvorana, garderobe, sanitarni čvorovi, te dvorišni prostor vrtića, a prema vrtiću je izgrađena i pristupna cesta s parkiralištem.

Kako je prilikom otvorenja novog vrtićkog prostora istaknuo gradonačelnik Mirko Duspara, kroz ovakve projekte Gradska uprava Grada Slavonskog Broda nastoji stvoriti što bolje uvjete predškolskog odgoja za polaznike gradskih dječjih vrtića. U posljednjih pet godina na području grada tako su izgrađena dva nova gradska vrtića, „Hlapić“ i „Tintilinić“, a u posljednjih godinu dana obnovljeni su i dječji vrtići „Stribor“ i „Kosjenka. Uz to, u pedagoškoj godini 2015./2016. Grad Slavonski Brod subvencionira cijenu boravka za više od 1200 polaznika gradskih dječjih vrtića.

PLAĆANJE GRADSKIH RAČUNA BEZ NAKNADE

U poslovnicama Gradske blagajne mogu se platiti i svi ostali računi uz naknadu od 2,00 kune po uplatnici. Radno vrijeme Gradskih blagajni:

  • Trg Ivane Brlić-Mažuranić 7a (Korzo) Ponedjeljak - Petak 07:30-13:00, te od 14:00 do 18:30 sati, Subota 08:00-13:00
  • Horvatova (Tržnica) Ponedjeljak - Subota 07:00-13:00
Nalazite se ovdje: Naslovnica ODNOSI S JAVNOŠĆU Press - Objave za medije Novi gradski Dječji vrtić „Tintilinić“ otvorio svoja vrata polaznicima

Podaci o predmetu u digitalnoj pisarnici

Status vašeg predmeta možete provjeriti unosom korisničkog pina (koji ste dobili u pisarnici Gradske uprave) na sljedeći način:

E-mail:
Ova e-mail adresa je zaštićena od spambota. Potrebno je omogućiti JavaScript da je vidite.


Upute:
U polje Subject/Predmet unesite korisnički pin. Područje za sadržaj ostavite prazno.