Objave za medije

Gradonačelnik i roditelji suglasni; traži se odgoda početka nastave u Područnoj školi u Ruščici

Gradonačelnik Mirko Duspara danas je održao sastanak s ravnateljicom OŠ „Vladimir Nazor“ Vesnom Šimić i predstavnicima vijeća roditelja Područne škole u Ruščici. Glavna tema sastanka bilo je održavanje nastave u Područnoj školi u Ruščici. Kako je danas dogovoreno, ravnateljica ove gradske osnovne škole uputit će Uredu državne uprave Brodsko-posavske županije prijedlog za odgodom početka nastave u Područnoj školi u Ruščici do ponedjeljka 15. rujna 2014.

Odgoda će se zatražiti kako bi Povjerenstvo Ministarstva obrazovanja moglo utvrditi da novoizgrađeni školski objekt u Ruščici ispunjava sve zakonom propisane uvjete za održavanje nastave. Ukoliko povjerenstvo nadležnog ministarstva utvrdi da nova škola ispunjava sve uvjete, te ukoliko u tom razdoblju Općina Klakar putem načelnika preda novoizgrađeni objekt Osnovnoj školi „Vladimir Nazor“, učenici Područne škole u Ruščici od 15. rujna pohađat će nastavu u novoj školi.

PLAĆANJE GRADSKIH RAČUNA BEZ NAKNADE

U poslovnicama Gradske blagajne mogu se platiti i svi ostali računi uz naknadu od 2,00 kune po uplatnici. Radno vrijeme Gradskih blagajni:

  • Trg Ivane Brlić-Mažuranić 7a (Korzo) Ponedjeljak - Petak 07:30-13:00, te od 14:00 do 18:30 sati, Subota 08:00-13:00
  • Horvatova (Tržnica) Ponedjeljak - Subota 07:00-13:00
Nalazite se ovdje: Naslovnica ODNOSI S JAVNOŠĆU Press - Objave za medije Gradonačelnik i roditelji suglasni; traži se odgoda početka nastave u Područnoj školi u Ruščici

Podaci o predmetu u digitalnoj pisarnici

Status vašeg predmeta možete provjeriti unosom korisničkog pina (koji ste dobili u pisarnici Gradske uprave) na sljedeći način:

E-mail:
Ova e-mail adresa je zaštićena od spambota. Potrebno je omogućiti JavaScript da je vidite.


Upute:
U polje Subject/Predmet unesite korisnički pin. Područje za sadržaj ostavite prazno.