Objave za medije

Cijena parkiranja u Slavonskom Brodu ostaje nepromijenjena;nema poskupljenja za građane

U Gradskoj upravi Grada Slavonskog Broda danas je održan sastanak s predstavnicima zajedničkog obrta Brod-Parking, a ovim putem objavljujemo zajedničko priopćenje za medije s održanog sastanka.

Naime, na održanom sastanku dogovoreno je kako cijena parkiranja na području grada Slavonskog Broda ostaje u skladu s odlukom iz 2009. godine. To znači da će građani mjesečne parkirne karte i dalje plaćati po cijeni od 100,00 kuna, dok visina povlaštene karte za osobe s invaliditetom, bez međunarodne oznake za invalide, iznosi 300,00 kuna.

Kako je dogovoreno na održanom sastanku zajednički obrt Brod-Parking dostavit će Gradskoj upravi zahtjev za donošenjem Odluke o povlaštenim parkirnim kartama pojedinačno prema kategorijama građana, kojim će se jasno definirati sva pitanja vezana uz cijenu parkiranja.

PLAĆANJE GRADSKIH RAČUNA BEZ NAKNADE

U poslovnicama Gradske blagajne mogu se platiti i svi ostali računi uz naknadu od 2,00 kune po uplatnici. Radno vrijeme Gradskih blagajni:

  • Trg Ivane Brlić-Mažuranić 7a (Korzo) Ponedjeljak - Petak 07:30-13:00, te od 14:00 do 18:30 sati, Subota 08:00-13:00
  • Horvatova (Tržnica) Ponedjeljak - Subota 07:00-13:00
Nalazite se ovdje: Naslovnica ODNOSI S JAVNOŠĆU Press - Objave za medije Cijena parkiranja u Slavonskom Brodu ostaje nepromijenjena;nema poskupljenja za građane

Podaci o predmetu u digitalnoj pisarnici

Status vašeg predmeta možete provjeriti unosom korisničkog pina (koji ste dobili u pisarnici Gradske uprave) na sljedeći način:

E-mail:
Ova e-mail adresa je zaštićena od spambota. Potrebno je omogućiti JavaScript da je vidite.


Upute:
U polje Subject/Predmet unesite korisnički pin. Područje za sadržaj ostavite prazno.