Objave za medije

U Slavonskom Brodu proglašene izvanredne mjere obrane od poplave

U Slavonskom Brodu su od noćas na snazi izvanredne mjere obrane od poplave. U 1,00 sat iza ponoći vodostaj rijeke Save u Slavonskom Brodu iznosio je  853 cm, dok je jutros u 9,00 sati izmjeren vodostaj od 905 cm. U pitanju je najviši zabilježen vodostaj rijeke Save u Slavonskom Brodu u povijesti mjerenja.

Jutros je održan sastanak Stožera za zaštitu i spašavanje grada Slavonskog Broda, a na raspolaganje su stavljene jedinice civilne zaštite, kao i ljudstvo, mehanizacija i oprema svih gradskih trgovačkih društava. Zbog regulacije prometa u ovom trenutku zatvorene su Ulica Tome Skalice, cesta prema Poloju, te Šetalište braće Radić, stoga se moli građane da koriste alternativne prometne pravce.

Stožer za zaštitu i spašavanje u stalnoj je komunikaciji s Hrvatskim vodama, a Grad Slavonski Brod će obavještavati građane o svim poduzetim mjerama.

PLAĆANJE GRADSKIH RAČUNA BEZ NAKNADE

U poslovnicama Gradske blagajne mogu se platiti i svi ostali računi uz naknadu od 2,00 kune po uplatnici. Radno vrijeme Gradskih blagajni:

  • Trg Ivane Brlić-Mažuranić 7a (Korzo) Ponedjeljak - Petak 07:30-13:00, te od 14:00 do 18:30 sati, Subota 08:00-13:00
  • Horvatova (Tržnica) Ponedjeljak - Subota 07:00-13:00
Nalazite se ovdje: Naslovnica ODNOSI S JAVNOŠĆU Press - Objave za medije U Slavonskom Brodu proglašene izvanredne mjere obrane od poplave

Podaci o predmetu u digitalnoj pisarnici

Status vašeg predmeta možete provjeriti unosom korisničkog pina (koji ste dobili u pisarnici Gradske uprave) na sljedeći način:

E-mail:
Ova e-mail adresa je zaštićena od spambota. Potrebno je omogućiti JavaScript da je vidite.


Upute:
U polje Subject/Predmet unesite korisnički pin. Područje za sadržaj ostavite prazno.