Objave za medije

7. Sajam cvijeća „Florafest“ u brodskoj Tvrđavi

Ovoga vikenda u brodskoj Tvrđavi se održava 7. Sajam svijeća „Florafest“. Tijekom dva sajamska dana, 3. i 4. svibnja 2014., posjetitelji će ponovno imati priliku uživati u zabavnom i izložbenom dijelu ove gradske manifestacije. I ove je godine u sklopu programa „Florafesta“ , koji je okupio oko 90 izlagača, organizirana izložba rezanog cvijeća na slobodnu temu.

Program otvorenja 7. Florafesta započinje u subotu 3. svibnja 2014. u 10,00 sati. U sklopu programa otvorenja nastupit će Gradska limena glazba „Željezničar“, Plesni studio „Cascavella“, Studio za moderni i klasični ples“Brodski leptirići“, Športski plesni klub „Top dance“, Ukrajinsko kulturno prosvjetno društvo „Ukrajina“ te Dječji zbor „Nota“.

Zabavni dio programa nastavlja se u nedjelju 4. svibnja 2013. od 17,00 sati kada će članovi Dječjeg kazališta „Ivana Brlić-Mažuranić“ izvesti predstavu „Začarani violinist“. Izložbeni dio prostora sajma otvoren je u subotu i nedjelju od 10,00 do 18,00 sati, a ulaz je slobodan za sve građane.

PLAĆANJE GRADSKIH RAČUNA BEZ NAKNADE
U poslovnicama Gradske blagajne mogu se platiti i svi ostali računi uz naknadu od 2,00 kune po uplatnici

Radno vrijeme Gradskih blagajni:
-
Trg Ivane Brlić-Mažuranić 7a (Korzo) Ponedjeljak - Petak  07:30-18:30, Subota  08:00-12:00
- Horvatova (Tržnica) Ponedjeljak - Subota  07:00-13:00

Nalazite se ovdje: Naslovnica ODNOSI S JAVNOŠĆU Press - Objave za medije 7. Sajam cvijeća „Florafest“ u brodskoj Tvrđavi

Podaci o predmetu u digitalnoj pisarnici

Status vašeg predmeta možete provjeriti unosom korisničkog pina (koji ste dobili u pisarnici Gradske uprave) na sljedeći način:

E-mail:
Ova e-mail adresa je zaštićena od spambota. Potrebno je omogućiti JavaScript da je vidite.


Upute:
U polje Subject/Predmet unesite korisnički pin. Područje za sadržaj ostavite prazno.