• Koronavirus

Obavijesti vezane uz koronavirus (COVID-19)

Gradska tržnica u Slavonskom Brodu radi uz poštivanje svih mjera propisanih Odlukom o posebnom načinu rada tržnica za vrijeme trajanja koronavirusa

ee resize

Prema Odluci Stožera civilne zaštite Republike Hrvatske o posebnom načinu rada tržnica za vrijeme trajanja epidemije koronavirusa (COVID-19), u srijedu je ponovno otvorena i Gradska tržnica u Slavonskom Brodu.
Osim što je Odlukom jasno reguliran rad svih tržnica na području Republike Hrvatske, određena su i jasna pravila pridržavanja mjera socijalnog distanciranja između prodavača i kupaca, osiguravanje ulaza i izlaza ograničenog broja kupaca kako bi se smanjio fizički kontakt te primjenjivanje svih pojačanih mjera svakodnevnog čišćenja prostora i ostalih higijenskih mjera koje propisuje Hrvatski zavod za javno zdravstvo.
Današnjim uvidom možemo primijetiti kako se Gradska tržnica u Slavonskom Brodu pridržava svih mjera i uputa propisanih Odlukom kako bi svi građani na siguran način mogli kupiti potrebne namirnice i proizvode od strane domaćih OPG-ova.

PLAĆANJE GRADSKIH RAČUNA BEZ NAKNADE

U poslovnicama Gradske blagajne mogu se platiti i svi ostali računi uz naknadu od 2,00 kune po uplatnici. Radno vrijeme Gradskih blagajni:

  • Trg Ivane Brlić-Mažuranić 7a (Korzo) Ponedjeljak - Petak 07:30-13:00, te od 14:00 do 18:30 sati, Subota 08:00-13:00
  • Horvatova (Tržnica) Ponedjeljak - Subota 07:00-13:00
Nalazite se ovdje: Naslovnica COVID19 Gradska tržnica u Slavonskom Brodu radi uz poštivanje svih mjera propisanih Odlukom o posebnom načinu rada tržnica za vrijeme trajanja koronavirusa