• Koronavirus

Obavijesti vezane uz koronavirus (COVID-19)

Nacionalni stožer donio Odluku o iznimnom dopuštenju rada za određene vrste tržnica i objekata unutar tržnica

Stožer civilne zašite Republike Hrvatske, 27. ožujka 2020. godine, donosi Odluku o iznimnom dopuštenju rada uz pridržavanje posebnih uvjeta za određene vrste tržnica i objekata na tržnicama za vrijeme proglašene epidemije COVID-19

Ovom Odlukom se, za vrijeme epidemije koronavirusa, iznimno od Odluke o mjeri obustave rada tržnica i svih objekta u sastavu tržnica u kojima se obavljaju druge djelatnosti, zbog osiguranja opstojnosti hrvatske proizvodnje i nužne opskrbe potrošača, dopušta, uz pridržavanje strogih mjera socijalnog distanciranja, rad zatvorenih objekata u sustavu tržnica (prodavaonice i kiosci) u kojima se prodaje: hrana, higijenski artikli, lijekovi, veterinarsko-medicinski proizvodi, poljoprivredni lijekovi i hrana za životinje. 
 
Odluka se odnosi i na rad tržnica koje su čvrsti i u potpunosti zatvoreni objekti (prodavaonice i kiosci) u kojima se prodaju navedeni proizvodi, a Uputom Stožera zabranjena je prodaja na klupama. 
 
Odluka je stupila na snagu danom njezina donošenja, a primjenjuje se od 28. ožujka 2020. godine. 

PLAĆANJE GRADSKIH RAČUNA BEZ NAKNADE

U poslovnicama Gradske blagajne mogu se platiti i svi ostali računi uz naknadu od 2,00 kune po uplatnici. Radno vrijeme Gradskih blagajni:

  • Trg Ivane Brlić-Mažuranić 7a (Korzo) Ponedjeljak - Petak 07:30-13:00, te od 14:00 do 18:30 sati, Subota 08:00-13:00
  • Horvatova (Tržnica) Ponedjeljak - Subota 07:00-13:00
Nalazite se ovdje: Naslovnica COVID19 Nacionalni stožer donio Odluku o iznimnom dopuštenju rada za određene vrste tržnica i objekata unutar tržnica