• Koronavirus

Obavijesti vezane uz koronavirus (COVID-19)

Stožer zabranio izlazak iz mjesta prebivališta i stalnog boravka

DSC 5541

Dana, 23. ožujka 2020. godine, Stožer civilne zaštite Republike Hrvatske donio je Odluku o zabrani napuštanja mjesta prebivališta i stalnog boravka u Republici Hrvatskoj.

S obzirom da na pojedinim područjima postoji znatno povećani rizik od prijenosa bolesti koronavirusa (COVID-19), nacionalni Stožer Odlukom zabranjuje napuštanje mjesta prebivališta i stalnog boravka.

Stožer civilne zaštite Grada Slavonskoga Broda zadužen je isključivo za izdavanje propusnica građanima koji su primorani napustiti mjesto prebivališta iz vitalnih obiteljskih razloga (pružanje skrbi djeci ili starijim osobama, kupnja hrane i osnovnih potrepština), uz uvjet pridržavanja mjera socijalnog distanciranja i ne zadržavanja na javnim prostorima.

Zahtjeve za propusnice građani grada Slavonskoga Broda mogu slati na službeni e-mail Stožera civilne zaštite Grada Slavonskoga Broda:Ova e-mail adresa je zaštićena od spambota. Potrebno je omogućiti JavaScript da je vidite..

Uz zahtjev, potrebno je na službeni e-mail poslati presliku/sliku osobne iskaznice te navesti razlog odlaska iz mjesta prebivališta.

Propusnice će biti izdavane električnim putem na e-mail podnositelja zahtjeva.

Odluka je stupila na snagu danom njezina donošenja, a Stožeri civilne zaštite i Ravnateljstvo policije dužni su osigurati provedbu i nadzor provođenja mjera iz ove Odluke.

PLAĆANJE GRADSKIH RAČUNA BEZ NAKNADE

U poslovnicama Gradske blagajne mogu se platiti i svi ostali računi uz naknadu od 2,00 kune po uplatnici. Radno vrijeme Gradskih blagajni:

  • Trg Ivane Brlić-Mažuranić 7a (Korzo) Ponedjeljak - Petak 07:30-13:00, te od 14:00 do 18:30 sati, Subota 08:00-13:00
  • Horvatova (Tržnica) Ponedjeljak - Subota 07:00-13:00
Nalazite se ovdje: Naslovnica COVID19 Stožer zabranio izlazak iz mjesta prebivališta i stalnog boravka