• Koronavirus

Obavijesti vezane uz koronavirus (COVID-19)

Gradonačelnik Mirko Duspara predložio odluku o oslobađanju komunalne naknade, zakupnine za poslovne prostore i javne površine u vlasništvu Grada obveznicima kojima je privremeno obustavljen rad

Dana 19. ožujka 2020. godine, sukladno zakonskim propisima, gradonačelnik Mirko Duspara uputio je Gradskome vijeću prijedlog Odluke o oslobađanju plaćanja komunalne naknade za one obveznike kojima je Odlukom Stožera civilne zaštite Republike Hrvatske naložena privremena obustava rada.

Nadalje, kako bi se rasteretili gospodarski subjekti u onim djelatnostima kojima je privremeno naložena obustava rada, Gradonačelnik također predlaže odluku kojom bi se u cijelosti isti oslobodili od plaćanja zakupnine za poslovne prostore u vlasništvu Grada.

Zakupnici javnih površina na području grada Slavonskoga Broda u onim djelatnostima kojima je Odlukom privremeno naložena obustava rada također bi trebali biti oslobođeni od plaćanja zakupnine javne površine od strane Grada ako u tom razdoblju imaju ugovoren zakup.

Odluka bi trebala biti donesena za razdoblje trajanja Odluke o mjerama ograničavanja društvenih okupljanja, rada u trgovini, uslužnih djelatnosti i održavanja sportskih i kulturnih događanja.

PLAĆANJE GRADSKIH RAČUNA BEZ NAKNADE
U poslovnicama Gradske blagajne mogu se platiti i svi ostali računi uz naknadu od 2,00 kune po uplatnici

Radno vrijeme Gradskih blagajni:
-
Trg Ivane Brlić-Mažuranić 7a (Korzo) Ponedjeljak - Petak  07:30-18:30, Subota  08:00-12:00
- Horvatova (Tržnica) Ponedjeljak - Subota  07:00-13:00

Nalazite se ovdje: Naslovnica COVID19 Gradonačelnik Mirko Duspara predložio odluku o oslobađanju komunalne naknade, zakupnine za poslovne prostore i javne površine u vlasništvu Grada obveznicima kojima je privremeno obustavljen rad