Članci

Dječje igralište u bloku 6 Naselje Andrije Hebranga

Ne znam što bih rekla na koga imam pritužbu odnosno čiji bi posao trebao biti da uredi park za djecu u bloku 6 naselja Andrije Hebranga. Niste prvi kojima se obraćam, nadam se da ćete biti prvi koji će se potruditi barem odgovoriti. Ono malo ljuljački što nije pokidano je previsoko, ne znam da li je predviđeno da se tamo ljulja dijete od 4 ili 14 godina. Osim navedenog u parku za djecu postoji još samo pijesak koji jednako koriste i djeca i psi i mačke. Tobogan, vrtuljak, klackalice i slično nikada nisu postavljeni a prostora za to ima.

ODGOVOR: 25.7.2015.


Poštovani,
Održavanje dječjih igrališta na području grada je u nadležnosti gradskog Upravnog odjela za graditeljstvo, prostorno uređenje i zaštitu okoliša stoga Vam zahvaljujemo što ste nam ukazali na ovaj problem. Nedavno je potpisan ugovor s izvođačem radova na održavanju dječjih igrališta na području grada u ovoj godini i vrlo brzo će se krenuti s radovima na sanaciji oštećenja gdje je to potrebno. Upravni odjel za graditeljstvo svakako će razmotriti mogućnost da se u idućoj godini postave i neki novi elementi na spomenuto dječje igralište.

S poštovanjem,
Upravni odjel za graditeljstvo, prostorno uređenje i zaštitu okoliša

Buduca investicija

PLAĆANJE GRADSKIH RAČUNA BEZ NAKNADE

U poslovnicama Gradske blagajne mogu se platiti i svi ostali računi uz naknadu od 2,00 kune po uplatnici. Radno vrijeme Gradskih blagajni:

  • Trg Ivane Brlić-Mažuranić 7a (Korzo) Ponedjeljak - Petak 07:30-13:00, te od 14:00 do 18:30 sati, Subota 08:00-13:00
  • Horvatova (Tržnica) Ponedjeljak - Subota 07:00-13:00
Nalazite se ovdje: Naslovnica