Članci

Buka u Ulici Antuna Branka Šimića

Štovani,
živimo u ulici Antuna Branka Šimića, u zadnjih par mjeseci iz hale bivše Slavonijatransa dolazi nesnosna buka i zujanje što traje po cijelu noć, reflektori upaljeni ometaju noćni mir, rad agregata stvara veliku buku, i najgore od svega je što nam pada prašina od njihovog poslovanja po odjeći, objektima, vozilima, djeca se ne mogu igrati vani jer istu udišu, ne možemo izaći van, noću rade sistemi za ventilaciju u hali i izbacuju tu prašinu, što će biti ljeti, nećemo moći niti prozore otvoriti kad dođu vrućine, naši vrtovi s usjevima će biti onečišćeni , kako je moguće da usred naselja se radi takva vrsta djelatnosti, tko im je dao dozvole i suglasnosti, možda su nekoga potkupili i podmazali, očekujem vaš odgovor i rješenje ovoga..
Poštovani,

ODGOVOR: 23.2.2015.

Vaš upit smo proslijedili Sanitarnoj inspekciji i Inspekciji zaštite okoliša, koje su nadležne za ovakvu problematiku, te smo zatražili što prije rješavanje problema koji navodite. Molimo Vas za još malo strpljenja.

S poštovanjem,
Upravni odjel za komunalni sustav i komunalno redarstvo
U radu

 

PLAĆANJE GRADSKIH RAČUNA BEZ NAKNADE

U poslovnicama Gradske blagajne mogu se platiti i svi ostali računi uz naknadu od 2,00 kune po uplatnici. Radno vrijeme Gradskih blagajni:

  • Trg Ivane Brlić-Mažuranić 7a (Korzo) Ponedjeljak - Petak 07:30-13:00, te od 14:00 do 18:30 sati, Subota 08:00-13:00
  • Horvatova (Tržnica) Ponedjeljak - Subota 07:00-13:00
Nalazite se ovdje: Naslovnica