Članci

Pravo na plaćanje režija

Poštovanje, zanima me da li imam pravo na pomoć za plaćanje režija: supruga mi radi, ja sam nezaposlen i imamo djete od 4 godine ?

Odgovor: 23.04.2012.:
Pomoć za podmirenje troškova stanovanja može se odobriti samcu ili obitelji ako mjesečni prihod samca ili obitelji u posljednja tri mjeseca prije mjeseca u kojem je podnesen zahtjev, odnosno pokrenut postupak po službenoj dužnosti, ne prelazi visinu iznosa pomoći za uzdržavanje utvrđenih prema članku 33. Zakona o socijalnoj skrbi , i ako samac ili obitelji ne koriste stan koji je po svojim obilježjima iznad obilježja potrebnih za zadovoljavanje osnovnih stambenih potreba samca ili obitelji iz članka 38. stavka 2. Zakona o socijalnoj skrbi.
Kako iz Vašeg pitanja  i podataka koje ste iskazali  nije moguće utvrditi da li ispunjavate uvjete za ostvarivanje ove  vrste pomoći,  a kako  Vam se kao mogućem korisniku socijalne skrbi mora osigurati tajnost i zaštita svih osobnih podataka uključujući i onih koje se odnose na provođenje postupka,  molimo Vas da se radi podrobnijih informacija javite u Upravni odjel za društvene djelatnosti Grada Slavonskog Broda.

Upravni odjel za društvene djelatnosti

Rijesen.gif

PLAĆANJE GRADSKIH RAČUNA BEZ NAKNADE
U poslovnicama Gradske blagajne mogu se platiti i svi ostali računi uz naknadu od 2,00 kune po uplatnici

Radno vrijeme Gradskih blagajni:
-
Trg Ivane Brlić-Mažuranić 7a (Korzo) Ponedjeljak - Petak  07:30-18:30, Subota  08:00-12:00
- Horvatova (Tržnica) Ponedjeljak - Subota  07:00-13:00

Nalazite se ovdje: Naslovnica