Članci

Okoliš željezničkog kolodvora

Molila bi nadležne koji brinu oko uređenja željezničke stanice u Slavonskom Brodu da  porade više na  uređenju jer kad dolazite na stanicu na peronu postoji 20 žardinjera za cvijeće koje stoje prazne!!!! A sam okoliš, mislim na parkiralište puno je smeća koje nitko ne čisti!!! Pošto volimo ovaj grad i želimo da je sve u cvijeću, a ne u smeću, molimo da se nadležni potrude da to čestito urede je tako i putniku prolazniku predstavljamo svoj grad. 

ODGOVOR: 04.07.2011.:

TD KOMUNALAC d.o.o. žali zbog takvog stanja na željezničkoj stanici, ali parkiralište i perone održavaju Hrvatske željeznice pa bi pritužbu trebalo dostaviti njihovim nadležnim službama.
Komunalac d.o.o.

Pitanje proslijeđeno nadležnima u Hrvatskim željeznicama.

DOPUNA ODGOVORA: 12.07.2011.:

 

Poštovana gospođo Marić,
zahvaljujemo na Vašem upitu vezanom uz uređenje kolodvora Slavonski Brod.

U tijeku je uređenje željezničkog kolodvora Slavonski Brod, odnosno nadstrešnica perona. Nadamo se da će nakon završetka radova i potpunog uređenja naši cijenjeni putnici te stanovnici Slavonskog Broda biti naposljetku zadovoljni. Za sada, možemo Vas informirati da je izvršeno dodatno čišćenje parkirališta ispred kolodvorske zgrade,a u tijeku je nabavka pružatelja usluga hortikulturnog uređenja samog kolodvora te kolodvorskih zgrada.
Stoga i Vas i naše cijenjene putnike molimo za razumijevanje i strpljenje do potpunog rješenja uređenja prostora samog kolodvora, peronskog djela te prostora uz sami kolodvor Slavonski Brod.
Ukoliko imate upite, prijedloge ili komentare vezane uz željeznicu, slobodno nas možete i direktno kontaktirati na e-mail:
Ova e-mail adresa je zaštićena od spambota. Potrebno je omogućiti JavaScript da je vidite., a mi ćemo Vaše upite ili komentare proslijediti na mjerodavne službe na Hrvatskim željeznicama.

S poštovanjem,

Zdenka Francetić, HŽ Infrastruktura d.o.o.,  Odjel za komunikacije

Mihanovićeva 12, 10 000 Zagreb

Rijesen.gif

PLAĆANJE GRADSKIH RAČUNA BEZ NAKNADE

U poslovnicama Gradske blagajne mogu se platiti i svi ostali računi uz naknadu od 2,00 kune po uplatnici. Radno vrijeme Gradskih blagajni:

  • Trg Ivane Brlić-Mažuranić 7a (Korzo) Ponedjeljak - Petak 07:30-13:00, te od 14:00 do 18:30 sati, Subota 08:00-13:00
  • Horvatova (Tržnica) Ponedjeljak - Subota 07:00-13:00
Nalazite se ovdje: Naslovnica