Članci

Upravljanje Polojem

PITANJE:


Ovo je kontakt e-mail koji je kroz http://www.slavonski-brod.hr poslao:
mladen <Ova e-mail adresa je zaštićena od spambota. Potrebno je omogućiti JavaScript da je vidite.>
Poštovani!
moje pitanje biti će vezano za Poloj. Svi pravni aspekti vezani uz Poloj su mi jasni i u vašem odgovoru ne očekujem obrazlaganje čiji je i što možete napraviti. Zanima me sljedeća stvar. Zašto su gospoda iz  BEUZ-a dobili status božanstva u odnosu na druge građane grada Broda. Gospodin Skoković i njegova kompanija posjeduju ključeve rampe i voze se autom do svoje "vile" , određuju što se može , a što ne može i sve to bez ikakve konzultacije s ijednom osobom u gradu. Sve dobro na Poloju pripisuje se BEUZ-u , a sve ostale napravljene gluposti , napravio je netko drugi. Na stranici SB ONLINE , uz sliku Poloja , veliča se lik i djelo BEUZ-a , a pljuje se po gradonačelniku i gradskom poglavarstvu.
PITANJE:  što planirate poduzeti da stanete na kraj glupostima BEUZ-a!!?
Gdje su završila trupca nakon rušenja?
Koliko ste potrošili novca , odnosno koliko je Gaga sebi stavio sa strane!?
PRIJEDLOG:  vratite KOMUNALAC na Poloj. Neka gradska tvrtka koja čisti i održava Poloj , pokupi "kajmak" od prodaje pića , sladoleda i ostaloga. Kada je ta tvrtka dobila u najam Poloj , znalo se što i kako. A g.. Skokoviću oduzmite "lokote,ključeve i ovlasti".  Pod krinkom ekološke udruge napravljeno je puno neekološke štete u gradu.
Očekujem vaš odgovor


:

PLAĆANJE GRADSKIH RAČUNA BEZ NAKNADE

U poslovnicama Gradske blagajne mogu se platiti i svi ostali računi uz naknadu od 2,00 kune po uplatnici. Radno vrijeme Gradskih blagajni:

  • Trg Ivane Brlić-Mažuranić 7a (Korzo) Ponedjeljak - Petak 07:30-13:00, te od 14:00 do 18:30 sati, Subota 08:00-13:00
  • Horvatova (Tržnica) Ponedjeljak - Subota 07:00-13:00
Nalazite se ovdje: Naslovnica