Članci

Revni građani Branimirove ulice

  Imam pitanje vezano za cestu u Branimirovoj ulici. Gospodin iz Branimirove 58 asfaltirao je dio kolnika ispred svoje kuće. Međutim prilikom vožnje stvaraju se problemi ,jer na tom dijelu je izbočina i svakodnevnim prolaskom preko nje ostavljamo trajne posljedice po svojim osobnim automobilima.Je li to neko novo pravilo da stanari  ulice korigiraju ceste po svojoj volji?
Drugo pitanje: vozeći iz Bašićeve ulice u Branimirovu, skroz je nepregledno i opasno po druge sudionike u prometu, jer kuća s lijeve strane (dolaskom iz Bašićeve) zaklanja svojim borom preglednost dolaska vozila iz Branimirove ulice.

Odgovor: 25. ožujka 2010.

Branimirova ulica je u vlasništvu grada. Izgradnju i održavanje  navedene            ulice može planirati samo vlasnik. Što se tiče spomenutog bora koji zaklanja preglednost dolaska vozila iz  Branimirove ulice,komunalni redar nadležan za MO A.Starčević upućen je na teren i riješit će predmetni problem u što kraćem vremenu.  

                                                       UO za komunalni sustav                     

                                      

 

 

 

 

 

PLAĆANJE GRADSKIH RAČUNA BEZ NAKNADE

U poslovnicama Gradske blagajne mogu se platiti i svi ostali računi uz naknadu od 2,00 kune po uplatnici. Radno vrijeme Gradskih blagajni:

  • Trg Ivane Brlić-Mažuranić 7a (Korzo) Ponedjeljak - Petak 07:30-13:00, te od 14:00 do 18:30 sati, Subota 08:00-13:00
  • Horvatova (Tržnica) Ponedjeljak - Subota 07:00-13:00
Nalazite se ovdje: Naslovnica