Članci

Farma pilića u Ulici Viktora Kovačića

Poštovani,

Koristim ovu priliku i šaljem ovaj dopis kako bi se nešto poduzelo po pitanju neodgovornog vlasnika farme pilića u Ulici Viktora Kovačića. Problem s navedenom farmom jest u činjenici da se ista nalazi u gradskom naselju te je zbog neugodnih mirisa život u susjedstvu postao nezamisliv. Molim vas da se poduzmu odgovarajuće mjere kako bi se onemogućilo držanje pilića u gradskoj zoni. Tim postupkom omogućili bi svima nama da koristimo svoje pravo na svjež zrak bez neugodnih mirisa. Nadam se da će ovaj dopis pasti na plodno tlo i da ćete reagirati u najkraćem vremenskom roku kako navedeni problem ne bi povlačili po medijima i portalima zbog nečije neefikasnosti.
Zahvaljujem vam i srdačno vas pozdravljam!

ODGOVOR: 11.6.2016.

Poštovani,

Prije svega, zahvaljujemo Vam što ste nam ukazali na ovaj problem. Tijekom ovog tjedna izvršit će se nadzor u navedenoj ulici te će se na temelju toga vlasniku farme  uputiti prijava zbog nepoštivanja gradske odluke u vezi uzgajanja životinja u gradskoj zoni.

S poštovanjem,
Upravni odjel za komunalni sustav i komunalno redarstvo

U radu

PLAĆANJE GRADSKIH RAČUNA BEZ NAKNADE

U poslovnicama Gradske blagajne mogu se platiti i svi ostali računi uz naknadu od 2,00 kune po uplatnici. Radno vrijeme Gradskih blagajni:

  • Trg Ivane Brlić-Mažuranić 7a (Korzo) Ponedjeljak - Petak 07:30-13:00, te od 14:00 do 18:30 sati, Subota 08:00-13:00
  • Horvatova (Tržnica) Ponedjeljak - Subota 07:00-13:00
Nalazite se ovdje: Naslovnica