Članci

Prometno raskrižje - ulice Košarevac, Hrastić i Pere Pirkera

Poštovani,
kao stanovnik Brodskog Vinogorja, brdskog dijela naselja, iznosim svoj prijedlog i molim da se pronađe neko adekvatno rješenje za prometno raskrižje na području ulica Košarevac, Kotlić, Hrastić,Pere Pirkera. Na navedno raskrižje bi bilo dobro postaviti prometne znakove, konkretno je najveći problem kad vozači dolaze iz ulice Kotlić, te se na raskrižju ne zaustavljaju zato što ne znaju da s desne strane imaju ulicu Košarevac, te nastavljaju vožnju u smjeru ulice Pere Pirker. Ne treba ni spominjati koliko se brzo vozi,iako se radi o brdskim ulicama te je pitanje vremena kad će se dogoditi neka prometna nesreća.

Srdačan pozdrav

ODGOVOR: 31. siječnja 2018.

Poštovana,

Zahvaljujemo Vam što ste na ukazali na problem. Naši djelatnici su na terenu utvrdili kako se radi o nerazvrstanim ulicama u Brodskom Vinogorju gdje vrijedi tzv. pravilo desne strane jer se radi o cestama iste važnosti. Nadalje, predmetna raskrižja se nalaze na brdskom području na dijelu gdje je novouređeno raskrižje s dovoljnom preglednošću desne strane. Nažalost, često smo svjedoci neodgovornosti pojedinih vozača,  a  svi bi se vozači koji se približavaju raskrižju moraju voziti s povećanim oprezom koji odgovora prometnim uvjetima tog raskrižja.

Lijep pozdrav

Upravni odjel za komunalni sustav i komunalno redarstvo

Rijesen

PLAĆANJE GRADSKIH RAČUNA BEZ NAKNADE

U poslovnicama Gradske blagajne mogu se platiti i svi ostali računi uz naknadu od 2,00 kune po uplatnici. Radno vrijeme Gradskih blagajni:

  • Trg Ivane Brlić-Mažuranić 7a (Korzo) Ponedjeljak - Petak 07:30-13:00, te od 14:00 do 18:30 sati, Subota 08:00-13:00
  • Horvatova (Tržnica) Ponedjeljak - Subota 07:00-13:00
Nalazite se ovdje: Naslovnica