Članci

Postavljanje usporivača prometa u Kažotićevoj ulici


Da li postoji mogućnost postavljanja ležećeg policajca u našoj ulici i kakva je procedura za prijavu? To je ulica u naselju Livada, Ulica Augustina Kažotića. Svaki dan svjedočimo brzim i nesavjesnim vožnjama i smatramo da ova ulica uopće nije primjerena za takav način vožnje.

U isčekivanju vašeg odgovora unaprijed zahvaljujem!

ODGOVOR:19.06.2017.


Poštovani,

Ulica Augustina Kažotića je regulirana maksimalnom brzinom vožnje do 50 km/h odnosno max brzinom vožnje u naseljenom mjestu. S obzirom da se vozači ne pridržavaju ograničenja, uputili smo dopis PU Brodsko-posavskoj sa zamolbom za povećanje nadzora prometovanja kroz naselje.

Nadležni djelatnici Grada trenutno rade na izradi popisa ulica u kojima postoji potreba za regulacijom brzine iz više razloga. U navedeni popis bit će uvrštena i Ulica Augustina Kažotića te će se razmotriti najprikladnija lokacija na kojoj će biti postavljeni usporivači prometa. Postavljanje horizontalnih usporivača prometa iziskuje izradu prometnog projekta od strane projektanta. Po izradi prometnog projekta isti ide na odobrenje u nadležni MUP koji daju svoje mišljenje i odobrenje za njihovo postavljanje.

Lijep pozdrav,

Upravni odjel za komunalni sustav i komunalno redarstvo

U radu

PLAĆANJE GRADSKIH RAČUNA BEZ NAKNADE

U poslovnicama Gradske blagajne mogu se platiti i svi ostali računi uz naknadu od 2,00 kune po uplatnici. Radno vrijeme Gradskih blagajni:

  • Trg Ivane Brlić-Mažuranić 7a (Korzo) Ponedjeljak - Petak 07:30-13:00, te od 14:00 do 18:30 sati, Subota 08:00-13:00
  • Horvatova (Tržnica) Ponedjeljak - Subota 07:00-13:00
Nalazite se ovdje: Naslovnica