Članci

Ulica Mate Topalović - parkiranje teretnih vozila

Molimo Vas da izađete na teren i obavite očevid na k.č. 1131 k.o. Slavonski Brod što u naravi čini kuća i dvorište u ulici E. Kumičića 74 koja ujedno ima i pristup sa stražnje strane iz ulice Mate Topalovića.
Na toj parceli se već nekoliko godina parkira teretno vozilo za rasute terete na što smo Vas već upozoravali (i tražili da se stavi na početak ove slijepe ulice znak zabrane za kamione) jer uništava asfalt i rubnjake u toj ulici koja nije projektirana za takve terete. Nadalje unazad cca 3 mjeseca na navedenoj parceli i ulici dolazi do parkiranja cisterni za prijevoz opasnih, otrovnih i zapaljivih tekućina. Budu parkirane i po tri cisterne za što imamo slike kao dokaz.
Predmetni prostor (dvorište te obiteljske kuće i ulica Mate Topalović) nije prikladno niti dozvoljeno mjesto za teretna vozila u mirovanju, a kamoli za vozila koja prevoze opasne, otrovne i zapaljive tekućine. Ukoliko vlasnik tih vozila ima dozvolu za obavljanje prijevoza tim vozilima, mora imati i riješen prostor za parkiranje istih u za to predviđenom i registriranom prostoru.
Molimo Vas da u skladu sa svojim ovlastima i dužnostima u što kraćem roku izađete na teren, obavite uvid te postupite po svim pravilnicima koji su vezani uz navedeni slučaj.

ODGOVOR: 15.04.2017.

Poštovani,

Zahvaljujemo Vam što ste nam ukazali na ovaj problem. Vaš upit smo proslijedili nadležnom upravnom odjelu. Komunalni redari su utvrdili stanje na terenu i postupili prema svojim ovlastima nakon čega bi ovaj problem trebao biti riješen.

Lijep pozdrav,

Upravni odjel za komunalni sustav i komunalno redarstvo

Rijesen

PLAĆANJE GRADSKIH RAČUNA BEZ NAKNADE

U poslovnicama Gradske blagajne mogu se platiti i svi ostali računi uz naknadu od 2,00 kune po uplatnici. Radno vrijeme Gradskih blagajni:

  • Trg Ivane Brlić-Mažuranić 7a (Korzo) Ponedjeljak - Petak 07:30-13:00, te od 14:00 do 18:30 sati, Subota 08:00-13:00
  • Horvatova (Tržnica) Ponedjeljak - Subota 07:00-13:00
Nalazite se ovdje: Naslovnica