Članci

Parkiranje kod trgovačkog centra Colosseum

Poštovani,
zašto kod trgovačkog centra Collosseum nema adekvatnog ugibališta za autobuse? Kupci dolaze vikendom iz šire okolice autobusima i nema mjesta da ih se ostavi na siguran način. Djeca se organizirano dovoze u centar, a nema načina da ih se u neposrednoj blizini ostavi na siguran i primjeren način. Prostor iza centra je novom vertikalnom signalizacijom rezerviran isključivo za dostavna vozila. Napravljeno je i previše parking mjesta za osobna vozila dok se za jedno obično ugibalište za autobuse nije našlo mjesta. Da li postoji mogućnost da se taj problem ispravi? Hvala.

ODGOVOR:16.11.2016.

Poštovani,
parkirališna mjesta uz trgovački centar u vlasništvu su upravo trgovačkog centra Coloseum, u čijoj je nadležnosti i organizacija prometa u mirovanju te način korištenja parkirnih mjesta. Što se tiče mogućnosti izgradnje autobusnog ugibališta u dijelu Ulice Josipa Rimca, radovi za sada nisu planirani, no svakako ćemo razmotriti Vaš prijedlog.

S poštovanjem,
Upravni odjel za komunalni sustav i komunalno redarstvo

Rijesen

PLAĆANJE GRADSKIH RAČUNA BEZ NAKNADE

U poslovnicama Gradske blagajne mogu se platiti i svi ostali računi uz naknadu od 2,00 kune po uplatnici. Radno vrijeme Gradskih blagajni:

  • Trg Ivane Brlić-Mažuranić 7a (Korzo) Ponedjeljak - Petak 07:30-13:00, te od 14:00 do 18:30 sati, Subota 08:00-13:00
  • Horvatova (Tržnica) Ponedjeljak - Subota 07:00-13:00
Nalazite se ovdje: Naslovnica