Članci

Promet u Osječkoj ulici

Poštovani,

Postoji li mogućnost da se na Osječkoj ulici postave ležeći policajci oko semafora zbog blizine škole i prijelaza djece iz Naselja Matija Ivanić u školu.
Naime, bez obzira na semafor, još uvijek postoje neodgovorni pojedinci koji prolaze kroz crveno svijetlo, a što će posebno doći do izražaja kad se završi podvožnjak u Osječkoj ulici.


Odgovor: 05.10.2015.

Poštovani,

Osječka ulica nije u nadležnosti Grada Slavonskog Broda već u nadležnosti Hrvatskih cesta. Ono što morate znati je da se tvz. „ležeći policajci“, sukladno zakonskim odredbama, ne postavljaju na Državne ceste, osobito na cestama od važnosti za Republiku Hrvatsku sa velikim prosječnim dnevnim prometom, a po kojima učestalo prometuju autobusi Javnog gradskog prijevoza. Dana 02. 10. 2015. upućen je dopis PU Brodsko-posavskoj za vršenje kontrole brzine vozača na predmetnoj dionici kao i kontrolu prolaska vozača raskrižjem kada na semaforu stoji upaljeno crveno svjetlo.

S poštovanjem,
Upravni odjel za komunalni sustav i komunalno redarstvo

U radu

PLAĆANJE GRADSKIH RAČUNA BEZ NAKNADE

U poslovnicama Gradske blagajne mogu se platiti i svi ostali računi uz naknadu od 2,00 kune po uplatnici. Radno vrijeme Gradskih blagajni:

  • Trg Ivane Brlić-Mažuranić 7a (Korzo) Ponedjeljak - Petak 07:30-13:00, te od 14:00 do 18:30 sati, Subota 08:00-13:00
  • Horvatova (Tržnica) Ponedjeljak - Subota 07:00-13:00
Nalazite se ovdje: Naslovnica