Članci

Slavonija I –sanacija vatrogasnog pristupa

Poštovani,

molimo Vas da oko invalidskog pristupa u CZSS naspete tucanik uz prometnicu i na dio parkirališta CZSS jer prolazak vozila za prikupljanje smeća i izlazak s parkirališta svaki puta inese blato na prometnicu - Vatrogasni put, ta da obnovite odnosno ponovno učvrstite sve stupiće koji brane parkiranje na travnatu površinu, a koje je vozilo za prikupljanje otpada izvalilo.

Također Vas opetovano molim da pojačate Komunalni nadzor nad nepropisno parkiranim vozilima na Vatrogasnom putu kroz Naselje Slavonija I i na izlazu s parkirališta CZSS iznad hidranta, jer parkirani automobili ne omogučavaju prolaz vatrogasnog vozila, vozila za prikupljanje otpada i hitne pomoći, te da na znakove Zabrane zaustavljanja i parikranja na početku i na kraju Vatrogasnog puta - kod CZSS i Narodnih novina dotake natpis - VATROGASNI PRISTUP, a sam znak kod Narodnih novina okrenete u pravcu Vatrogasnog puta.

 

ODGOVOR: 20.2.1015.

Poštovani,
Upravni odjel za komunalni sustav i komunalno redarstvo izdao je nalog za nabavku i postavljanje signalizacije za vatrogasni pristup. Na terenu će se izvršiti sanacija javne površine, te premještanje potrebne signalizacije kako bi se vatrogasni pristup stavio u funkciju.

S poštovanjem,
Upravni odjel za komunalni sustav i komunalno redarstvo

U radu

PLAĆANJE GRADSKIH RAČUNA BEZ NAKNADE

U poslovnicama Gradske blagajne mogu se platiti i svi ostali računi uz naknadu od 2,00 kune po uplatnici. Radno vrijeme Gradskih blagajni:

  • Trg Ivane Brlić-Mažuranić 7a (Korzo) Ponedjeljak - Petak 07:30-13:00, te od 14:00 do 18:30 sati, Subota 08:00-13:00
  • Horvatova (Tržnica) Ponedjeljak - Subota 07:00-13:00
Nalazite se ovdje: Naslovnica