Članci

Slavonija I –sanacija vatrogasnog pristupa

Poštovani,

molimo Vas da oko invalidskog pristupa u CZSS naspete tucanik uz prometnicu i na dio parkirališta CZSS jer prolazak vozila za prikupljanje smeća i izlazak s parkirališta svaki puta inese blato na prometnicu - Vatrogasni put, ta da obnovite odnosno ponovno učvrstite sve stupiće koji brane parkiranje na travnatu površinu, a koje je vozilo za prikupljanje otpada izvalilo.

Također Vas opetovano molim da pojačate Komunalni nadzor nad nepropisno parkiranim vozilima na Vatrogasnom putu kroz Naselje Slavonija I i na izlazu s parkirališta CZSS iznad hidranta, jer parkirani automobili ne omogučavaju prolaz vatrogasnog vozila, vozila za prikupljanje otpada i hitne pomoći, te da na znakove Zabrane zaustavljanja i parikranja na početku i na kraju Vatrogasnog puta - kod CZSS i Narodnih novina dotake natpis - VATROGASNI PRISTUP, a sam znak kod Narodnih novina okrenete u pravcu Vatrogasnog puta.

 

ODGOVOR: 20.2.1015.

Poštovani,
Upravni odjel za komunalni sustav i komunalno redarstvo izdao je nalog za nabavku i postavljanje signalizacije za vatrogasni pristup. Na terenu će se izvršiti sanacija javne površine, te premještanje potrebne signalizacije kako bi se vatrogasni pristup stavio u funkciju.

S poštovanjem,
Upravni odjel za komunalni sustav i komunalno redarstvo

U radu

PLAĆANJE GRADSKIH RAČUNA BEZ NAKNADE
U poslovnicama Gradske blagajne mogu se platiti i svi ostali računi uz naknadu od 2,00 kune po uplatnici

Radno vrijeme Gradskih blagajni:
-
Trg Ivane Brlić-Mažuranić 7a (Korzo) Ponedjeljak - Petak  07:30-18:30, Subota  08:00-12:00
- Horvatova (Tržnica) Ponedjeljak - Subota  07:00-13:00

Nalazite se ovdje: Naslovnica