Članci

Parking kod KKD "Ivana Brlić-Mažuranić"

Poštovani,
zanima me kada će se konačno riješiti problem parkiranja kod KKD I. B. Mažuranić. Već godinama na ovom parkingu vlada potpuni kaos, i to najviše zbog automobila parkiranih na srednjem dijelu parkirališta. Zbog tako parkiranih vozila, svakodnevno je veoma teško ili doslovno nemoguće izaći svojim (propisno parkiranim) vozilom sa parkinga. Budući da znam da je prije koju godinu pauk uklanjao tako parkirana vozila, zanima me zašto to više nije slučaj? I kome se obratiti kada nam je vozilo blokirano i izlaz nam onemogućen (policija, prometni redari...)?

ODGOVOR:8.1.2013.

Poštovani,
Vozila, koja ometaju izlazak na prometnicu urednom parkiranim vozila, uklanja pauk i to na temelju dojave vozača. Ukoliko na navedenoj lokaciji ponovno uočite nepropisno parkirana vozila dojavu možete uputiti Policijskoj upravi ili prometnom redaru. Svakako moramo istaknuti kako, uz dojave građana, prometni redari svakodnevno obavljaju i nadzor na terenu.

S poštovanje,
Upravni odjel za komunalni sustav i komunalno redarstvo

Rijesen.gif

PLAĆANJE GRADSKIH RAČUNA BEZ NAKNADE

U poslovnicama Gradske blagajne mogu se platiti i svi ostali računi uz naknadu od 2,00 kune po uplatnici. Radno vrijeme Gradskih blagajni:

  • Trg Ivane Brlić-Mažuranić 7a (Korzo) Ponedjeljak - Petak 07:30-13:00, te od 14:00 do 18:30 sati, Subota 08:00-13:00
  • Horvatova (Tržnica) Ponedjeljak - Subota 07:00-13:00
Nalazite se ovdje: Naslovnica