Članci

Prijedlozi za prometna rješenja u Svačićevoj ulici

Poštovani,
1. učestalim skretanjem u lijevo, gdje je to zabranjano, iz prvaca podvožnjaka u Poreznu upravu u Svačićevoj ulici svakodnevno se  ugrožava sigurnost i protok prometa, kao i skretanje u u lijevo iz Porezne uprave u pravcu kolodvora. Predlažemo Vam da prometnim znakovima, kao i ocrtavanjem dvostruke pune linije dodatno upozorite nesavjesne vozače na zabranu skretanja u lijevo iz bilo kojeg pravca.
2. otvaranjem Lidla pojačao se promet na križanju ulaska u naselje Slavonija I sa Svačićevom ulicom. Mnogi vozači iz pravca kolodvora ne čekaju vozače koji skreću u lijevo prema Lidlu, nego obilaze s desne strane po usporavajućoj traci za skretanje u Naselje Slavonija I. Molimo Vas da dodatnom  prometnom signalizacijom upozorite vozače na zabranu korištenja usporavajuće trake za obilazak s desne strane.

Za Udrugu stanara
Naselje slavonija I 3/2, Zvonimir Katanić

Odgovor: 15.06.2012.:
Svačićeva ulica je po novoj kategorizaciji u nadležnosti Hrvatskih cesta tako da Grad nije u mogućnosti dodatno označavati tu dionicu ceste.
Upravni odjel za komunalni sustav i komunalno redarstvo

Buduca_investicija.gif

PLAĆANJE GRADSKIH RAČUNA BEZ NAKNADE

U poslovnicama Gradske blagajne mogu se platiti i svi ostali računi uz naknadu od 2,00 kune po uplatnici. Radno vrijeme Gradskih blagajni:

  • Trg Ivane Brlić-Mažuranić 7a (Korzo) Ponedjeljak - Petak 07:30-13:00, te od 14:00 do 18:30 sati, Subota 08:00-13:00
  • Horvatova (Tržnica) Ponedjeljak - Subota 07:00-13:00
Nalazite se ovdje: Naslovnica