Članci

Pješaci na biciklističkoj stazi prema Poloju

Poštovani, svaki dan prođem biciklističkom stazom prema Poloju koju uredno "okupiraju" pješaci od kojih se neki  čak ne žele ni skloniti da prođu biciklisti. Policija uredno prolazi i još nikada nisam vidjela da se zaustavila i barem upozorila i jednog pješaka na to da čini  prekršaj. Vaš odgovor na pitanje građanina od 16.02.2012.g. ne stoji  jer se na riješavanju navedenog problema ništa, baš ništa  ne poduzima. Hvala !

Odgovor:
Kažnjavanje nesavjesnih pješaka ili biciklista je u nadležnosti policije sukladno Zakonu o sigurnosti prometa na cestama.
Upravni odjel za komunalni sustav i komunalno redarstvo

Odgovor:
Poštovani, u vezi upita građana pristiglog na Gradski Servis 48 sati (Pješaci na biciklističkoj stazi prema Poloju) izvješćujemo Vas da smo isti proslijedili na postupanje Postaji prometne policije Slavonski Brod. Ujedno možemo ponoviti odgovor koji smo Vam poslali 17. svibnja da policija sukladno prometnoj problematici i statističkim pokazateljima (kojom prilikom se uzimaju u obzir i ovakve informacije građana) svakodnevno u okviru redovitih aktivnosti poduzima mjere i prema pješacima koji ne štuju prometne propise. U području prometa kontinuirano se provode i preventivno-represivne aktivnosti kojima je obuhvaćena i dionica ceste prema Poloju.

S poštovanjem,
MUP,U_radu.gif Policijska uprava Brodsko posavska

PLAĆANJE GRADSKIH RAČUNA BEZ NAKNADE

U poslovnicama Gradske blagajne mogu se platiti i svi ostali računi uz naknadu od 2,00 kune po uplatnici. Radno vrijeme Gradskih blagajni:

  • Trg Ivane Brlić-Mažuranić 7a (Korzo) Ponedjeljak - Petak 07:30-13:00, te od 14:00 do 18:30 sati, Subota 08:00-13:00
  • Horvatova (Tržnica) Ponedjeljak - Subota 07:00-13:00
Nalazite se ovdje: Naslovnica