Članci

Parkiranje vozila na zelenim površinama u Naselju Slavonija I

Poštovani, ponovno pitam nadležne i odgovorne do kada će se tolerirati parkiranje osobnih i lakih teretnih vozila na zelenim površinama u našen gradu. Zanimljivo je da uvijek dajete nekakve odgovore koji ne stoje. Možda je najbolji primjer travnata površina nasuprot istočnog dijela nebodera br. 1 u Naselju Slavonija I. Svakodnevno su tamo parkirana vozila vozača koji dolaze u ustanove koje su tamo smještene, a nitko ništa ne poduzima. Ako je potrebno postavite tamo stupiće i lance ako drugačije ne možete napraviti reda. Za koju godinu ako se nastavi ovakav trend nećemo imati zelenih travnatih površina u užem središtu grada.
Držim da ako smo se već opredijelili da budemo dio Europe onda se moramo tako i ponašati. U iščekivanju vaših konkretnih poteza lijep pozdrav.

Odgovor: 01.02.2012.:
Tijekom ovoga tjedna komunalni redar je u više navrata evidentirao veći broj vozila koja parkiraju na navedenoj zelenoj površini. Vozila su fotografirana te je upućen dopis Policijskoj upravi Brodsko-posavskoj radi dostave podataka o vlasnicima vozila kako bi se mogli izdati obavezni prekršajni nalozi zbog parkiranja na zelenoj površini. Komunalni redar će i dalje nastaviti učestalo obilaziti navedenu lokaciju.

Upravni odjel za komunalni sustav i komunalno redarstvo

Djelomicno_rijes.gif

PLAĆANJE GRADSKIH RAČUNA BEZ NAKNADE

U poslovnicama Gradske blagajne mogu se platiti i svi ostali računi uz naknadu od 2,00 kune po uplatnici. Radno vrijeme Gradskih blagajni:

  • Trg Ivane Brlić-Mažuranić 7a (Korzo) Ponedjeljak - Petak 07:30-13:00, te od 14:00 do 18:30 sati, Subota 08:00-13:00
  • Horvatova (Tržnica) Ponedjeljak - Subota 07:00-13:00
Nalazite se ovdje: Naslovnica