Članci

Je li u planu preregulacija prometa u Reljkovićevoj ulici?

Da li je u planu nova regulacija prometa u Reljkovićevoj ulici - sada jednosmjernoj? Nakon izgradnje nove Poliklinike doći će do još većeg zagušenja u prometu pri izlasku vozila na Štamparevu ulicu. Predlažem da Reljkovićeva ulica bude dvosmjerna makar do ulaza u Ulicu kneza Domagoja. Ovime bi vozila zaposlenika Bolnice iz svog parkirališta, a također i vozila
stanara Ulice kneza Domagoja, imala mogućnost izbjeći gužvu kod gradske tržnice. Mjesta povećane gužve (tržnica, bolnica) treba odteretiti, a ne prema njima slati vozila koja nikakvim poslom tu ne trebaju ići.

Odgovor: 16.1.2012.:
Nije u planu preregulacija predmetne ulice. Podsjećamo da se, sukladno Statutu Grada Slavonskog Broda, može pokrenuti inicijativa za novu regulaciju prometa preko Vijeća mjesnog odbora. Nakon što Vijeće mjesnog odbora raspravi o tome zaključak prosljeđuje Gradu na daljnje postupanje, a Grad, odnosno Upravni odjel za komunalni sustav će isto staviti u proceduru.

Upravni odjel za komunalni sustav i komunalno redarstvo

Buduca_investicija.gif

PLAĆANJE GRADSKIH RAČUNA BEZ NAKNADE

U poslovnicama Gradske blagajne mogu se platiti i svi ostali računi uz naknadu od 2,00 kune po uplatnici. Radno vrijeme Gradskih blagajni:

  • Trg Ivane Brlić-Mažuranić 7a (Korzo) Ponedjeljak - Petak 07:30-13:00, te od 14:00 do 18:30 sati, Subota 08:00-13:00
  • Horvatova (Tržnica) Ponedjeljak - Subota 07:00-13:00
Nalazite se ovdje: Naslovnica