Članci

Nepregledno raskrižje ulica Sv.Florijana-V.Mačeka

Raskrižje ulica sv. Florijana i dr. V. Mačeka je nepregledno: ako dolazite iz smjera juga ulicom Sv. Florijana i idete u smjeru sjevera s desne strane morate propustiti vozila koja dolaze iz smjera istoka (ulice dr. V. Mačeka) no na samom raskrižju se nalazi visoki zid koji onemogućava preglednost, t.j. morate izaći vozilom na ulicu što može biti pogubno. Predlažem da se stavi prometno zrcalo koje bi omogućilo veću preglednost ili da se u ul. dr. V. Mačeka traku za lijevog skretača onemogući prometovanje u blizini raskrižja, tj da bude jedna vozna traka (desna).


Odgovor: 05.12.2011.:
Poštovani, na predmetnoj lokaciji postoji navedeni problem za koji ćemo morati iznaći rješenje. Da li rješavati prometnim zrcalom ili ići u rekonstrukciju prometnih traka u ulici, to ćemo vidjeti s policijom: sukladno Zakonu o sigurnosti prometa na cestama za svako postavljanje prometne signalizacije dužni smo ishodovati suglasnost iste temeljem prometnog projekta.

Upravni odjel za komunalni sustav i komunalno redarstvo

Buduca_investicija.gif

PLAĆANJE GRADSKIH RAČUNA BEZ NAKNADE

U poslovnicama Gradske blagajne mogu se platiti i svi ostali računi uz naknadu od 2,00 kune po uplatnici. Radno vrijeme Gradskih blagajni:

  • Trg Ivane Brlić-Mažuranić 7a (Korzo) Ponedjeljak - Petak 07:30-13:00, te od 14:00 do 18:30 sati, Subota 08:00-13:00
  • Horvatova (Tržnica) Ponedjeljak - Subota 07:00-13:00
Nalazite se ovdje: Naslovnica