Članci

Primjedba na parkiranje u ulici M.Ivanića

Ovim putem se javljam kako bih vam iznio primjedbu za neadekvatno parkiranje u Ulici Matije Ivanića kojim sprječavaju i onemogućuju slobodan prolaz vozila. Otežane uvjete ostvaruju paralelnim parkiranjem dvaju i više vozila koje zahtijeva takozvano provlačenje između vozila najintenzivnije u poslijepodnevnim satima. Molimo Vas da uvažite i razmotrite našu primjedbu i pokušate rješiti problem. Unaprijed zahvaljujem.

Odgovor: 14.11.2011.:
Primjedba je razmotrena i vidjet ćemo s Policijskom upravom Brodsko-posavskom u kojem smjeru postupati u takvim slučajevima - da li to mogu rješavati prometni redari ili djelatnici Prometne policije sukladno Zakonu o sigurnosti prometa na cestama.

Upravni odjel za komunalni sustav i komunalno redarstvo

Dopuna odgovora iz Policijske uprave Brodsko posavske, 16.11.2011.: Izvješćujemo Vas da smo zapažanja građanina vezano za parkiranje u ulici Matije Ivanića dali na provjeru i postupanje Postaji prometne policije Slavonski Brod.

U_radu.gif

PLAĆANJE GRADSKIH RAČUNA BEZ NAKNADE

U poslovnicama Gradske blagajne mogu se platiti i svi ostali računi uz naknadu od 2,00 kune po uplatnici. Radno vrijeme Gradskih blagajni:

  • Trg Ivane Brlić-Mažuranić 7a (Korzo) Ponedjeljak - Petak 07:30-13:00, te od 14:00 do 18:30 sati, Subota 08:00-13:00
  • Horvatova (Tržnica) Ponedjeljak - Subota 07:00-13:00
Nalazite se ovdje: Naslovnica