Članci

Nepropisno parkirana vozila u Štamparevoj ulici

U dijelu Štampareve ulice, od križanja sa Strossmayerovom u smjeru stadiona NK Marsonia, s desne strane uz pekaru "Dora", praktički na samom križanju, svakodnevno se parkiraju i zaustavljaju vozila, ponekada i na pješačkom prijelazu. Pri tome ometaju skretanje u tu ulicu. Također u potpunosti blokiraju vidno polje stanara u Štamparevoj 17 kada se pokušavaju uključiti u promet jer nemaju pregled nad križanjem s visokim intenzitetom prometa koje je tek desetak metara udaljeno od kolnog izlaza. Molim i odlučno inzistiram na grad da se pod hitno uključi putem komunalnih redara i da svakodnevno se kažnjavaju nepropisno parkirana i zaustavljena vozila kako bi građani izgubili tu opasnu naviku.

 

Odgovor: 18.10.2011.:
Prometni redari će u okviru svojih ovlasti postupiti sukladno Zakonu o sigurnosti na cestama.

 UO za komunalni sustav i komunalno redarstvo

Dopuna odgovora: 18.10.2011.:

Zapažanja građana pristiglo na gradski Servis 48 sati vezano za nepropisno parkiranje vozila u Štamparevoj ulici proslijedili smo Postaji prometne policije Slavonski Brod, koja će postupiti sikladno Zakonu prema svima koji krše odredbe Zakona osigurnosti prometa na cestama i nepridržavaju se prometne regulative u gradu Slavonskom Brodu.

MUP, Policijska uprava Brodsko posavska

U_radu.gif

PLAĆANJE GRADSKIH RAČUNA BEZ NAKNADE

U poslovnicama Gradske blagajne mogu se platiti i svi ostali računi uz naknadu od 2,00 kune po uplatnici. Radno vrijeme Gradskih blagajni:

  • Trg Ivane Brlić-Mažuranić 7a (Korzo) Ponedjeljak - Petak 07:30-13:00, te od 14:00 do 18:30 sati, Subota 08:00-13:00
  • Horvatova (Tržnica) Ponedjeljak - Subota 07:00-13:00
Nalazite se ovdje: Naslovnica