Članci

Parkiranje na zelenoj površini kod "žute" zgrade u Cesarčevoj ulici

Poruka: Poštovani, koristim priliku da vam skrenem pažnju na svakodnevno parkiranje osobnih automobila na zelenim površinama oko tzv."žute braniteljske" zgrade u Slavonskom Brodu, Ulica Augusta Cesarca bb, u blizini, odnosno preko puta Vatrenke. U nadi da će se u skoroj budućnosti riješiti i taj problem devastiranja travnjaka koji bi trebali biti ukras našim zgradama, pozdrav!

Odgovor: 30.08.2011.:
Nakon potpisivanja sporazuma sa MUP-om o dostavi podataka moći ćemo sankcionirati navedene vozače koji parkiraju na javnim zelenim površinama. Policija nije htjela dostavljati podatke o vlasnicima vozila komunalnim redarima radi nekih zakonskih odredbi o zaštiti osobnih podataka. Sada je potpisan sporazum od strane gradinačelnika i upućen ministru unutarnjih poslova na potpis o dostavljanju takvih podataka te će se onda moći dobiti podaci da bi se mogao pokrenuti prekršajni postupak.

Upravni odjel za komunalni sustav i komunalno redarstvo

U_radu.gif

PLAĆANJE GRADSKIH RAČUNA BEZ NAKNADE

U poslovnicama Gradske blagajne mogu se platiti i svi ostali računi uz naknadu od 2,00 kune po uplatnici. Radno vrijeme Gradskih blagajni:

  • Trg Ivane Brlić-Mažuranić 7a (Korzo) Ponedjeljak - Petak 07:30-13:00, te od 14:00 do 18:30 sati, Subota 08:00-13:00
  • Horvatova (Tržnica) Ponedjeljak - Subota 07:00-13:00
Nalazite se ovdje: Naslovnica