Članci

Parkiranje u Nazorovoj ulici

Molim nadležne da razmotre mogućnost regulacije prometa u NAZOROVOJ ULICI od Jagićeve prema Hebrangu jer uzduž te ulice je po cijeli dan parkirano masa vozila sa desne strane da se po njoj ionako vozi kao da je jednosmjerna. Najgore je što mi stanari od tih parkiranih automobila ne možemo ući na svoja parkirališta. Isto tako bih molila komunalne ili već neke druge redare da obrate pozornost na parkirane automobile na raskršću Jagićeve i Nazorove ulice sa strane bolnice.Tu naši sugrađani nepropisno parkiraju automobile pa je preglednost izlaska iz Nazorove nikakva, tj mora se izaći do pola raskršća da bi se vidjelo jeli ima koga u suprotnom smjeru.Ova ulica je jako prometna ,tu su dvije srednje škole i prava je sreća što još nitko nije stradao. Srdačan pozdrav!

ODGOVOR: 18.04.2011.

Prema Statutu Grada Slav.Broda određeno je da građani mogu neposredno sudjelovati u odlučivanju o lokalnim poslovima te davati prijedloge u skladu sa zakonom i Statutom tako da su u tu svrhu osnovani mjesni odbori. Sukladno gore navedenom građani upućuju svoje prijedloge Vijeću mjesnog odbora koje iste razmatra, te šalje Gradu Zaključak po kojemu Upravne službe i odjeli dalje postupaju sukladno aktima Grada i proračunskim mogućnostima.

Rijesen.gif

PLAĆANJE GRADSKIH RAČUNA BEZ NAKNADE

U poslovnicama Gradske blagajne mogu se platiti i svi ostali računi uz naknadu od 2,00 kune po uplatnici. Radno vrijeme Gradskih blagajni:

  • Trg Ivane Brlić-Mažuranić 7a (Korzo) Ponedjeljak - Petak 07:30-13:00, te od 14:00 do 18:30 sati, Subota 08:00-13:00
  • Horvatova (Tržnica) Ponedjeljak - Subota 07:00-13:00
Nalazite se ovdje: Naslovnica