Članci

Napušteno vozilo na cesti na Mikrorajonu

U naselju Mikrorajon parkirana vozila sa obje strane kolnika su velika prijetnja za sigurno prometovanje tim naseljem. Poglavito vozilo koje je parkirano na samoj okuci (skretanju ) kod kotlovnice na zapadnoj strani i ulazu za zgrade S,Vraza 117,119 i121. Vozilo je prema procjeni u neispravnom stanju ili napušteno jer sa toga mjesta nije pomaknuto minimalno godinu dana. Radi se o bijelom Golfu reg. oznake SB 143 U. Vozilo je na jako nezgodnom mjestu ostavljeno da je prijetnja drugim vozilima koji se u tom dijelu naselja kreću. Netko će radi toga skriviti prometnu nezgodu iz razloga što to vozilo zaklanja preglednost i ograničava promet. Treba povaćana pozornost na to vozilo obratiti sada u zimsko doba kada se radi o nepovoljnim vremenskim uvjetima (snijeg , poledica i kiša ). Molim nadležnu službu da žurno uputi komunalne redare na lice mjesta i očevidom utvrde gornje navode , te molim da se isto vozilo radi sigurnosti ukloni. Zahvaljujemo,stanari .
 

ODGOVOR: 31.12.2010.

Poštovani, izvješćujemo vas da je policija intervenirala po apelu stanara naselja Mikrorajon, te je vlasnik vozilo premjestio na odgovarajuću lokaciju.

MUP Policijska uprava Brodsko-posavska

Rijesen.gif

PLAĆANJE GRADSKIH RAČUNA BEZ NAKNADE

U poslovnicama Gradske blagajne mogu se platiti i svi ostali računi uz naknadu od 2,00 kune po uplatnici. Radno vrijeme Gradskih blagajni:

  • Trg Ivane Brlić-Mažuranić 7a (Korzo) Ponedjeljak - Petak 07:30-13:00, te od 14:00 do 18:30 sati, Subota 08:00-13:00
  • Horvatova (Tržnica) Ponedjeljak - Subota 07:00-13:00
Nalazite se ovdje: Naslovnica