Članci

Mogućnost da ulica Mirka Bogovića postane jednosmjerna

Molim da razmotrite mogućnost da se ulica Mirka Bogovića proglasi jednosmjernom
iz pravca Štampareve jer je uska te da se izgradi nogostup i javna rasvjeta.
Zahvaljujem,
Ivan Kristijan
M. Bogovića 3
Slavonski Brod
ODGOVOR: 2.12.2010.
Za pitanje preregulacije predmetne ulice potrebno je prvo obratiti se u Mjesni odbor "J. J. Strossmayer" jer prema Statutu grada Slavonskog Broda Mjesni odbori osnovani su kao oblik neposrednog sudjelovanja građana u odlučivanju o lokalnim poslovima od neposrednog i svakodnevnog utjecaja na život i rad građana. 
Vijeće mjesnog odbora dužno je razmotriti predmetno pitanje i svoj zaključak (ako je pozitivan) proslijediti Gradu Slavonskom Brodu na postupanje. Po primitku zahtjeva isti se prosljeđuje na Savjet za sigurnost prometa koji donosi zaključak o predmetnoj regulaciji, ako je zaključak pozitivan odnosno ako je zaključeno da se pristupa izradi projektne dokumentacije Grad bi morao osigurati sredstva za isto. Po izradi Prometnog projekta za preregulaciju prometa isti se prosljeđuje Policijskoj upravi za ishođenje suglasnosti. Ako se ishodi suglasnost PU (sukladno Zakonu o sigurnosti prometa na cestama) pristupa se postavljanju prometne signalizacije prema projektu.
Upravni odjel za komunalni sustav i komunalno redarstvo
Buduca_investicija.gif

PLAĆANJE GRADSKIH RAČUNA BEZ NAKNADE

U poslovnicama Gradske blagajne mogu se platiti i svi ostali računi uz naknadu od 2,00 kune po uplatnici. Radno vrijeme Gradskih blagajni:

  • Trg Ivane Brlić-Mažuranić 7a (Korzo) Ponedjeljak - Petak 07:30-13:00, te od 14:00 do 18:30 sati, Subota 08:00-13:00
  • Horvatova (Tržnica) Ponedjeljak - Subota 07:00-13:00
Nalazite se ovdje: Naslovnica