Članci

Regulacija prometa u ulici Leopolda Mandića

Molimo Vas da se dio ulice Leopolda Mandića i to od M.J.Zagorke do J.Dalmatinca iz dvosmjerne stavi u jednosmjernu te da se iscrtaju parkirna mjesta.Na tom djelu se nalazi crkva i svakodnevno je veliki problem parkiranja kao i problem zaštićenosti pješaka jer na tom djelu nema nogostupa. Na taj problem je više puta upozoravano i molim Vas da se tom pitanju žurno pristupi.
email: Ova e-mail adresa je zaštićena od spambota. Potrebno je omogućiti JavaScript da je vidite.
5. listopada 2010.

ODGOVOR: 12.10.2010.

Kako bi se riješilo predmetno, potrebno je prethodno da Vijeće mjesnog odbora J.J. Strossmayer sukladno Statutu Grada Slavonskog Broda predloži preregulaciju prometa u dijelu ulice Leopolda Mandića. Prijedlog se tada prosljeđuje Savjetu za promet koji razmatra predmetnu                 regulaciju te ako se s istim složi pristupa se izradi prometnog projekta koji je potreban za ishođenje suglasnosti od strane PU brodsko-posavske sukladno Zakonu o sigurnosti prometa na cestama. Po dobivanju suglasnosti pristupa se nabavi signalizacije i postavljanju iste sukladno prometnom projektu.

Upravni odjel za komunalni sustav i komunalno redarstvo

Rijesen.gif

PLAĆANJE GRADSKIH RAČUNA BEZ NAKNADE

U poslovnicama Gradske blagajne mogu se platiti i svi ostali računi uz naknadu od 2,00 kune po uplatnici. Radno vrijeme Gradskih blagajni:

  • Trg Ivane Brlić-Mažuranić 7a (Korzo) Ponedjeljak - Petak 07:30-13:00, te od 14:00 do 18:30 sati, Subota 08:00-13:00
  • Horvatova (Tržnica) Ponedjeljak - Subota 07:00-13:00
Nalazite se ovdje: Naslovnica